Nem az én hibám hogy így áll rajtam ez a h&m-es férfi farmer ugye? (kép)
Előrebocsájtom, hogy akinek nem esett le a kérdésből, a képen egy fiú van.
Sokáig nézegettem neten, és végre hoztak az üzletbe is ebből a farmerből, egyből csomó méretben bevittem a próbafülkébe. Felpróbálom, és úgy néz ki mint aki befo$ódott. Most a svédek tényleg ennyire fura arányokkal rendelkeznek vagy az én hibám? Derékban ami tökéletes az a combon feszül mint a fene, az egyel nagyobb méret ami nem annyira feszül a lábon annak a dereka meg felér már a tüdőmig, szóval nem tudom hogy ironikusan értették-e azt hogy "Low waist". A képen a kisebb szerepel. Nem vagyok dagadt, de nem is a legkisebb méret kell, nincsenek vastag lábaim de ez nagyon homár módon feszül, a seggénél meg lobog. Most vagy a fenekem a kicsi, vagy a combjaim túl vastagok, amit szerintem a képek alapján kétlek.
Bershkában nem szokott ilyen problémám lenni a skinny szabású nadrágokkal, de a hm minőségibbnek tűnik.
Véleményt kérek, hogy szerintetek mi a hiba ennek a farmernak a formájával?
Végül is a Te hibád, hiszen Te húztad magadra :)
Vegyél olyan farmert, amelyik jól áll. Az is a Te hibád lesz, de ha jól áll, azt könnyebben megbocsájtják az emberek ;)
Nekem a newyorkerből volt már egy farmerom, de nagyon utáltam, szóval onnan csak pólókat veszek néha. Bershka szabása bejött, de most valami mást is szeretnék majd. Ha lesz ilyen színben akkor majd pullandbear-ben vagy zarában is körülnézek.
Utolsónak: pizzára nem kell félretennem, mert itthon tonnaszámra gyártom, ami jobb mint a rendelt :D
14-es vagyok
Másik tippem még a Zara lett volna, bár az felénk nincs :D Nekem haverok a New Yorkert szeretik nagyon, bár elég szűkek azok is...xD
14-es: Nekem valahogy nem tetszik a newyorkeres nacik anyaga. Markold meg valamelyik haverod fenekét, és nyilvánvaló lesz neked is :D
17-es: h&m-ben veszed a skinny gatyákat? Meg milyen méretet? Nekem ami a képen van az 33-as és az derékban ilyen. A 34-es pedig még elszabottabb :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!