Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nem az én hibám hogy így áll...

Nem az én hibám hogy így áll rajtam ez a h&m-es férfi farmer ugye? (kép)

Figyelt kérdés

Előrebocsájtom, hogy akinek nem esett le a kérdésből, a képen egy fiú van.

Sokáig nézegettem neten, és végre hoztak az üzletbe is ebből a farmerből, egyből csomó méretben bevittem a próbafülkébe. Felpróbálom, és úgy néz ki mint aki befo$ódott. Most a svédek tényleg ennyire fura arányokkal rendelkeznek vagy az én hibám? Derékban ami tökéletes az a combon feszül mint a fene, az egyel nagyobb méret ami nem annyira feszül a lábon annak a dereka meg felér már a tüdőmig, szóval nem tudom hogy ironikusan értették-e azt hogy "Low waist". A képen a kisebb szerepel. Nem vagyok dagadt, de nem is a legkisebb méret kell, nincsenek vastag lábaim de ez nagyon homár módon feszül, a seggénél meg lobog. Most vagy a fenekem a kicsi, vagy a combjaim túl vastagok, amit szerintem a képek alapján kétlek.

Bershkában nem szokott ilyen problémám lenni a skinny szabású nadrágokkal, de a hm minőségibbnek tűnik.

Véleményt kérek, hogy szerintetek mi a hiba ennek a farmernak a formájával?

[link]

[link]

[link]

#farmer #dagadt #Skinny #lowwaist...persze-.-
2014. febr. 8. 21:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
90%

Végül is a Te hibád, hiszen Te húztad magadra :)

Vegyél olyan farmert, amelyik jól áll. Az is a Te hibád lesz, de ha jól áll, azt könnyebben megbocsájtják az emberek ;)

2014. febr. 9. 09:30
 12/32 A kérdező kommentje:
Ez a torzszülött 10e Ft,ami jó ár lenne egy jó gatyának, de ugye ez nem az a kategória. Lelkiekben már megbékéltem azzal a tudattal, hogy másik farmert kell keresnem :)
2014. febr. 9. 12:25
 13/32 A kérdező kommentje:
Rávilágítottál arra, hogy nyilvánvaló a felelőségem hogy nem áll jól. Pálcika combok és nagy feneket követel a svéd divat :) az én hibám hogy sokat futottam előre kellett volna gondolkoznom :D
2014. febr. 9. 12:32
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te hibád, a H&M szabásaival lányként is megszenvedek, egy gatyám van onnan összvissz, azt se hordom, borzasztó "elvárásaik" vannak. Nekem azzal volt pronlémám, hogy széles csípőhöz elvárnak farönk méretű combokat, így ami jó a csípőmre, az lóg a combomon. Én Tallyban szoktam vásárolni, de ugye ott férfit nem gyártanak, szóval esetleg a New Yorkert nézd meg.
2014. febr. 9. 13:39
 15/32 anonim ***** válasza:
76%
Én gatyaügyben pont ezért maradok inkább a turinál. Ott mindig találok a testfelépítésemhez passzoló nadrágot, ráadásul tízezerből nem egy, hanem öt kifogástalan nadrágot veszek, és még pizzára is meg tudom hívni mellette a barátnőmet :)
2014. febr. 9. 13:44
 16/32 A kérdező kommentje:

Nekem a newyorkerből volt már egy farmerom, de nagyon utáltam, szóval onnan csak pólókat veszek néha. Bershka szabása bejött, de most valami mást is szeretnék majd. Ha lesz ilyen színben akkor majd pullandbear-ben vagy zarában is körülnézek.

Utolsónak: pizzára nem kell félretennem, mert itthon tonnaszámra gyártom, ami jobb mint a rendelt :D

2014. febr. 9. 14:38
 17/32 anonim ***** válasza:

14-es vagyok

Másik tippem még a Zara lett volna, bár az felénk nincs :D Nekem haverok a New Yorkert szeretik nagyon, bár elég szűkek azok is...xD

2014. febr. 9. 14:56
 18/32 anonim ***** válasza:
Ahogy itt olvasgatom a hozzaszolasokat,azt kell mondjam,en tokeletes vagyok minden nagykepuseg nelkul mert en mindig talalok magamra jo gatyakat, szinte mindegyik jol all,pedig en is a skinny fazonuakat szeretem!
2014. febr. 9. 15:10
 19/32 A kérdező kommentje:

14-es: Nekem valahogy nem tetszik a newyorkeres nacik anyaga. Markold meg valamelyik haverod fenekét, és nyilvánvaló lesz neked is :D

17-es: h&m-ben veszed a skinny gatyákat? Meg milyen méretet? Nekem ami a képen van az 33-as és az derékban ilyen. A 34-es pedig még elszabottabb :/

2014. febr. 9. 15:32
 20/32 A kérdező kommentje:
Bocsi utolsó te 18 voltál, neked címeztem a milyen méret stb kérdést.
2014. febr. 9. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!