Punnyad stílusból hogy csináljak nőcis külsőt?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és eléggé "punnyadt" az öltözködési stílusom. Ujjatlan felső + farmer/melegítőalsó.Nem igazán vagyok elégedett a testalkatommal 162 cm magas és 57 kg vagyok. Comb és fenék tájékon nagy sajnálatomra elég "erős" vagyok vagy inkább dagadt fogalmazzunk így.Szoknyát nem hordok.
Szeretnék változtatni a megjelenésemen.Kicsit érettebb felnőttesebb külsőt szeretnék,mert a mai napig elnéznek 15 évesnek ami valljuk be nem éppen a legjobb.
Hogy öltözködjek,mit vásároljak és hol?Mi az ami jól állna a "ducisegg" alakomon?
Válaszokat köszönöm szépen előre is.
2014. febr. 5. 18:54
1/3 anonim válasza:
Ne vedd rossz néven, de ha utálod te magad is hogy felesleg van rajtad akkor miért nem teszel ellene? Nem vagy dagadt, néhány kilót kéne fogynod, kicsit tornázni, sportolni, diétázni, hamar lemenne az a kis felesleg és máris jobban éreznéd magad, jobban állnának a nőcis ruhák is. Hogy mi áll jól azt nem tudom megmondani mert nem ismerlek, szerintem ez egyéni dolog. Menj be boltokba és próbálj fel különféle ruhákat, olyat is ami ránézésre nem annyira jön be. Vigyél magaddal olyan embert is aki meg tudja mondani hogy állnak neked a cuccok.
2/3 anonim válasza:
3/3 anonim válasza:
Én a szénhidrátszámolós diétától fogytam le, DE ez egy életmódváltás, szóval ha leállsz, ugyanúgy visszajönnek a kilók. Ha már elégedett leszel a külsőddel, akkor jöhetnek a csini farmernadrágok, szövetnadrág az alakodnak megfeleő szabással, szoknyák, mintás pólók, egyszerű pántos felsők, rövidujjú blézer, nyitott, gomb nélküli kardigán pólóval csak így vagy a derekadon övvel csinibbé téve, kell magassarkú is, de nem 20cm-es csoda, hanem olyan, amiben nem csámpázol, balerina és szandál. télen szűk garbó, vastag kardigán, csini mellény, bélelt szoknya, csizma vastagabb sarokkal, színes harisnyák, megkötős hosszabb kabát, ez nagyon csini, szép sál sapkával, nem túl harsány bizsu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!