Hol lehet elegáns férfi ruhákat venni Budapesten? (classic, dandy talán még oxford style is belefér)
Szerintem nézz körül a Griff Collection üzletben. Más egyelőre nem jut eszembe. Bár nem tudom, mennyire vagy ellene, vagy nem, de egy-két nagyobb turkálóban ki lehet fogni egyedi és elegáns férfi ruhákat.
De gratulálok, ha így szeretnél öltözni, én imádom az ilyet férfiakon, stílusos és szexi.
Köszi!! Benézek! De sajnos pl. Kristófnál elég sok negatívum ért(remélem ez jobb lesz).. az csak annak minőségi aki nem ért hozzá . Egyébként nagyon rossz cuccokat árulnak az eladók mindenre rábólintanak, holott ezeknél a ruhadaraboknál iszonyat fontos lenne a megfelelő méret, sehol se legyen túl bő vagy szűk. Az anyagról nem is beszélve. Mandzsettás ingnél simán a képedbe mondják, hogy "jahhh nem nem rövid az ujja, annak csak akkor kell kilátszania, ha felnyújtja a karját.."
:/ igen.. biztos ezért lehet 20 rongyért mandzsetta gombot venni..
Nagyon vicces... :(
Remélem sikerrel jársz ebben az üzletben! Ha gondolod majd írd meg, kíváncsi vagyok. :)
Én is az elegáns öltözet híve vagyok. Jó pár üzletet végigjártam már. Valahol a szabás volt rossz, máshol az anyaghasználat minősége, rosszabb esetben mindkettő. :D
Griff Collectionban is szoktam nézelődni és nem vagyok megelégedve a nagyobb márkákkal sem. Végül a Zaránál kötöttem ki. Azt szeretem benne, hogy több divatház szabásvonalait lemásolják borzasztó hitelesen. Mindig találok olyan ruhát, aminek az anyaga is megfelelő és a szabása is tökéletes rajtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!