Nagyon gáz ez kb milyen méret? 95 74 107 mell alatt 76 168 cm 62 kg.
Figyelt kérdés
2014. febr. 2. 21:48
1/5 anonim válasza:
Érdekes én 5 kilóval több vagyok de a csípőm vagy 10 centivel kisebb.
2/5 A kérdező kommentje:
És akor ez milyen méret? Mert néztem egy tablazatban és 42 est meg L est mutat de boltban probalgattam és azok meg nagyok ram. 38 as szoknyat vettem meg inget. És most em tudom hogy mi van hogy így elvannak számozva a méretek vagy velem van baj? H& m ben
És nem tudom már mit vigyek be a probafülkébe. Melltartobol meg főleg. 80 D lett jo rám, táblazat szerint pedig 75 D
2014. febr. 2. 22:38
3/5 anonim válasza:
40, de szerintem 42-es is megvan. 38-as, amit próbáltál az nagyon el volt számozva. Én majdnem 180-hoz vagyok majdnem 60 kg, keskeny csípővel és az én méretem 36-os.
4/5 anonim válasza:
Ez sose egyértelmű. Táblázat szerint inkább 75E kéne hogy legyél de az eléggé hasonló mint a 80D, ha nem csúszik fel a háta jó az is.
Én is 40-42-t mondanék, de elég változó, nekem van 38-as ruhám is meg 44-es is. Cipő dettó, 37-41 között minden van. De ha úgyis felpróbálod, akkor igazából mindegy.
5/5 anonim válasza:
Normál méretben a 75-ös melltartó biztos nem elég, legalább 80-as kell, D-s.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!