Melyik ruhaboltban lehet normális farmert kapni?
Figyelt kérdés
Magas vagyok és vékony, ezért ami jó csípőben, derékban az rövid... Nem sárkánycenterben meg ilyen helyeken szeretnék venni, hanem olyasmi boltban, mint a H&M, New Yorker. 16/L2014. febr. 1. 13:20
1/4 anonim válasza:
A H&M-ben van külön méret a derékra és a hosszúságra is, ott lehet érdemes lenne szétnézned.
2/4 anonim válasza:
A New Yorkerben vettünk az öcsémnek egy nagyon jó passzos csőnadrágot, aminek puha farmeranyaga van, és nagyon szereti hordani. Igazából a női osztályról vettük, de nincs rajta semmi strasszkő vagy amitől csajosabb lenne. Ő is magas, 172 centi és 15 éves.
3/4 anonim válasza:
nezd meg a tallyban is, szerintem. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, megnéztem ezekben, amiket mondtatok, mindben volt jó méretű, de végül a New Yorkerben vettem, mert ott 3000 Ft volt, tökéletesen áll:) Ott most minden akciós, így tudtam venni egy farmert meg egy pulcsit 7000-ért.
2014. febr. 1. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!