Szerintetek normalis a csaj, ilyenkor igy oltozik, es meg is van fazva?
2013. dec. 31. 14:21
1/9 anonim válasza:
Hát, ha csak egy kabát van rajta, még jobban megfagy... :S
2/9 A kérdező kommentje:
?
2013. dec. 31. 14:29
3/9 anonim válasza:
Tekintetbe véve hogy semmiféle felsőt nem linkeltél. Talán még csöcstartó sincs rajta!
4/9 A kérdező kommentje:
Hat bocsi, nem szaladtam oda hozza, hogy muti, hogy milyen felso van rajtad.
2013. dec. 31. 14:32
5/9 anonim válasza:
Van aki kevésbé fázós. Gyerekeim sulijába jár egy srác, aki novemberben még simán elment rövidujjúban az iskolába (októberben sortban), és decemberben is csak egy pulcsit vett fel, kabátot nem. Minden nap! Elég feltűnő jelenség :).
6/9 anonim válasza:
Nem biztos h a ruha miatt van megfázva amiket linkeltél. Én pl. akkor szoktam amikor pl. a benti kis lenge trikómban kimegyek enni adni a macskámnak. Vagy anyuhoz átszaladok a szomszédba papucsban meg lenge ruhában.
7/9 anonim válasza:
Mert amikor a ribózok -20 fokban miniszoknyában futkároznak az utcán?
Ennél durvábbak is vannak...
8/9 anonim válasza:
A kabát elég vékonykának tűnik, de hát az ő dolga. A nadrág alá meg lehet vesz harisnyát.
9/9 anonim válasza:
Szerintem semmi nincs benne ami nem lenne a télhez illő. Emlékeztetnélek te írtad, hogy nem szaladtál oda hozzá, hogy milyen a felsője akkor nem tudod esetleg hány réteg volt még rajta. Ne ítéld el az embereket a külsejük alapján!
Nem rosszból csak szóltam!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!