Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen báli ruhát vegyek...

Milyen báli ruhát vegyek ilyen alakra (kép lent)? És hol?

Figyelt kérdés

Nem elég a koktélruha, annál elegánsabb kéne. Fogok én magamra ilyet találni feb. 15-éig? Nőiesen, kifinomultan szeretnék kinézni, de azért nem akarom, hogy mindenki rám figyeljen. Tudnátok linkelni/mondani boltokat?

[link]

Milyen szabás/szín lenne előnyös rám?

Előre is köszi :)

2014. jan. 31. 20:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hű, de tetszenek, köszönöm :)

Melltartóból mondjuk már régóta szeretnék beruházni olyanba, ami megfelelő kivágott ruha alá, ezek a pántnélküli állíthatós hátúak nagyon hasznosnak tűnnek.

2014. febr. 1. 12:05
 12/15 A kérdező kommentje:
Főleg azok a zöldek... hosszú göndör vörös hajam van, imádom a zöldet :) Legalább a szín már megvan...
2014. febr. 1. 12:06
 13/15 anonim ***** válasza:
54%

Inkább a rövid, térd fölé érő egyrészes ruhát ajánlom.

A hosszabb még jobban vékonyítani fog. Így is elég vékonyka vagy. Mindenképp világos ruhát válassz, ami alkalmibb, de ne legyen fehér. A pezsgő színt ajánlom, olyan egyrészesben volt a fiam táncolni a tavalyi bálon, és keresztben egy fekete övvel. Az övvel optikailag rövidítheted vagy hosszabbíthatod a lábad.

2014. febr. 1. 16:33
 14/15 anonim válasza:
[link] szerintem ez jo lenne :)
2014. febr. 2. 21:17
 15/15 anonim ***** válasza:

nagyon vékony vagy.

tudom nem ez volt a kérdés, ne haragudj hogy ezt mondom, de tényleg nem nézel ki jól. hány kg/cm vagy? miért nem tudsz/akarsz hízni? kéne.

egyél inkább, és nem lesz probléma, hogy milyen rucit válassz, mert mninden jól fog mutatni.

2014. febr. 4. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!