Milyen báli ruhát vegyek ilyen alakra (kép lent)? És hol?
Nem elég a koktélruha, annál elegánsabb kéne. Fogok én magamra ilyet találni feb. 15-éig? Nőiesen, kifinomultan szeretnék kinézni, de azért nem akarom, hogy mindenki rám figyeljen. Tudnátok linkelni/mondani boltokat?
Milyen szabás/szín lenne előnyös rám?
Előre is köszi :)
hm gyerekszekció, 146-152 méretet keresd.
most komolyan. anorexiásnak tűnsz.
Nem vagyok anorexiás, ráadásul nem is véleményt kértem az alakomról.
Egyébként a varratás mennyibe fájna? Megérné?
válassz emlltől bővülő fazont, kicsit szélesítene
lehet feltűnő, világos szín is, na, az csak a vékony lányokon áll valahogy. szerintem varratás 15éig nemlesz meg, de egy próbát megér a dolog.
Megkérdezhetem, hány éves vagy?
Hát, mondjuk lehet, hogy az lesz. Csak nincs semmi ilyesmim, és gondoltam, itt az apropó, hogy beruházzak egybe, aztán letudom a problémát egy időre :)
A szalonnamintáson meg jót nevettem, köszi :D
Szerintem neked jól állna egy hosszabb fazonú,karcsúsított,jól megszabott ruha magassarkúval.
Ha kivágottat szeretnél akkor érdemes a dekoltázs érdekében felvenni egy push-up melltartót mert az tényleg széppé varázsol.
Nem olcsó dolgok ezek,de ha nem csak erre az egy alkalomra kellene akkor érdemes varratni magadnak valami teljesen különlegeset amit te megálmodsz.
Rád szabják,tökéletes fog állni,álmaid ruhája...viszont ez költséges és lehet ahhoz már az idő szűkében vagy.
Esetleg rendelj valamit,ami olcsóbb,de tetszik is és remélhetőleg a mérete is jó.
Ha lesz valami baj vele akkor meg próbáld magadra szabni (gumiz húzni bele,csinos övvel feldobni stb..stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!