Mit csináljak a melleimmel?
Tudom röhejesnek tűnik a kérdés, vagyis nem csak tűnik, hanem az is. :D
Vettem a pullba egy
ilyesmi felsőt. Kb akkorák a melleim mint gagának, csak hogy ebből melltartó nélkül kibuggyanna, melltartó meg rettenetesen gáz hozzá.. Mégis mit csináljak? Sokat segítenétek :D
Nagyon el vagy tevedve,egyaltalan nem irigykedek.Csak hogy tisztazzuk,kimondottan jo alakom van,amihez szerencsere szep arc es inteligencia is tarsul,igy nincs szuksegem arra,hogy koldokig nyitott felsovel hivjam fel magamra a figyelmet.
Ha neked a sztarok majmolasa es a feltunesi viszketegseg hatarozza meg az egyenisegedet,es minimalis tiszteletre sem tartassz igenyt,akkor hajra.
Az viszont,hogy enelkul szurke kisegernek erezned magad minden,csak nem irigylesre melto.
Wehhehhhee. Köszi. Megnevettettél.
Amúgy előbb utóbb te is megöregszel. Agyacskád meg nem sok van, úgyhogy még most tegyél el minden forintot, mert utána szükséged lesz rá.
Modell külföldön... blabla! Én meg a Marson űrkutató. :)
Ha az lennél, ez nem lenne kérdés számodra, mivel ismernéd a fashion tape fogalmát. :D
Ébredj fel, bilibe lóg a kezed, angyalom!
Figyelj, azért mer próbálod az ellenkezőjét megmagyarázni, attól még nincs igazad :)
Féltékenységet, sajnos zsigerből kezelem. De most már bőven elég volt a vicces, felszínes és buta csevegésből :) Ciao
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!