Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik össze allitás lenne jobb?

Phoenix25 kérdése:

Melyik össze allitás lenne jobb?

Figyelt kérdés

1. [link]

2.

[link]

3

[link]

mind a 3 egy ilyennel [link]

es arany nyaklanc [link]

2014. jan. 28. 15:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A pulcsik jók ..de a farmer mellényt hanyagold (pulcsira)

Amúgy ez: [link]

Szerintem jó a nyaklánc:D:D

2014. jan. 28. 20:03
 12/15 anonim ***** válasza:
Szerintem se jó pulcsira ez a mellény, inkább pólóra. Ez az aranylánc meg ocsmány, ne haragudj.
2014. jan. 28. 22:31
 13/15 A kérdező kommentje:
hogy nezek ki ? hat 177cm vagyok 17 éves kék a szemem barna a hajam :) hajam az alul rövid felül kicsit nagyobb es felvan mindig allitva :)
2014. jan. 29. 09:31
 14/15 anonim ***** válasza:
2#-es vagyok, küldesz képet? és válogatok össze neked valami szupi összeállítást! amúgy milyen stílus jön be inkább?
2014. jan. 29. 14:34
 15/15 anonim ***** válasza:
2#-es vagyok, még mindig :d megkaptam üzid, a swag elég nagy kategória számomra, mint stílus, sok minden ruha és kiegészítő belefér az én meglátásom szerint. De az a lényeg, hogy milyen a testalkatod, a magasságod, arcszerkezeted, mert ahhoz kell megfelelő "swagos" ruhát venni! ezek a ruhák lehet a modelleken jól állnak, de te egy egészen mások szabású ruhában néznél ki trendin, lazán! légyszi akkor üziben küldj egy linket, amin láthatlak és adott tippeket. Nem biztos, hogy csak New Yorker-ben kellene válogantod! Előre is köszi! ;)
2014. jan. 30. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!