Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A fiúknak tényleg nem gáz a...

A fiúknak tényleg nem gáz a harisnyanadrág?

Figyelt kérdés
Vastagra gondolok.

2014. jan. 27. 10:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem,de sokak szerint a nylonos sem.
2014. febr. 19. 16:18
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, én is hordok a nadrág alá nejlonharisnyát ősztől tavaszig évek óta. :) Én nagyon szeretem hordani, mert kényelmes, komfortos, és nem fázok! :)

F

2014. febr. 19. 17:46
 13/16 anonim válasza:
90%
Ha nem áttetsző akkor OK
2014. febr. 20. 14:19
 14/16 anonim ***** válasza:

Miert baj,ha attetszo?

Az ugyan ugy melegit!

2014. febr. 20. 15:18
 15/16 anonim ***** válasza:
Én így szeretem hordani már úgy 4-5 éve ha jó idő van ffi vagyok 29 éves [link] de testszínűt,és nem átlátszóként. Én is úgy vagyok mint néhány nő,lány,hogy szereti ha harisnya van a lábán, ezért ilyen rövidnadrághoz is szeretem és cipőhöz is jó egyben :)
2014. febr. 20. 15:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Az én harisnyás történetem régre nyúlik vissza.

Volt egy balesetem, és a bal lábamat nem lehetett megmenteni. Átestem egy amputáción, combközépen.

Ráadásul jó hideg tél volt, és hónapokig egy lábon kellett járnom (Aztán lett műlábam)

Ekkor vettem fel harisnyanadrágot. Elöször nagyon furcsa volt! Viszont kényelmes!

Azóta rendszeresen hordom, és kifejezetten jó! Az már csak plusz, hogy a csonkommal sincs semmi gond! Nem fázik, nem viszket, nincs fantomérzékelés. Sokan csodálják is, hogy ilyen jól viseltem egy végtag-amputációt.

Szerintem kinézetre is "szebb" - kevésbbé sokkoló, hogy egy fekete vagy barna harisnyaszárat lát az ember.

2014. márc. 1. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!