Egy 100 denes fekete harisnyanadrág lábfejen levő részét már nem nagyon lehet megkülönböztetni egy zoknitól, ugye?
Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 14:29
1/12 anonim válasza:
Már hogy NE lehetne?
Az egy dolog, hogy lábfejen már nem látszik át egy 100 denes (combon még részben igen), de egy zokni sincs, ami olyan jól cuppanna a lábadra, mint egy harisnya!
De egyébként miért is kérdezed?
2/12 anonim válasza:
Anyagától függ, ha pamut akkor szerintem nagyon hasonló, ha nejlonos, azt érezni.
3/12 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy érezni lehet-e, hanem hogy látszik-e.
2013. dec. 20. 16:48
4/12 anonim válasza:
De mit szeretnél, válaszolj már!
Azt, hogy a harisnyádat zokninak nézzék,
vagy azt, hogy a zoknidat harisnyának?
Egy 100 denes harisnyát nézhetnek zokninak, ha csak a lábad látszik és nem méregetik közelről,
de fordítva aligha.
Tippelhetek? Pasi vagy és szégyelled, hogy harisnyát húzol? Ha igen (bár nincs mit), akkor húzz a harisnyára egy zoknit, így nem tűnik fel senkinek.
5/12 A kérdező kommentje:
Jól tippeltél. Sajnos egy plusz tokni már meleg bent, így lenne pont jó...
2013. dec. 20. 17:05
6/12 anonim válasza:
Hát, szerintem közelebbről már elég egyértelműen látszik, hogy más az anyaga, plusz tényleg jobban ráfeszül a lábra...én legalábbis tuti meg tudnám különböztetni.
7/12 anonim válasza:
Mi ez a nagy harisnyamánia a férfiaknál? ... Hordjatok jégeralsót, ha annyira fázik a tökötök.
8/12 anonim válasza:
probáld ki ha neked fázik a .....a jégeralsót, és megtudod milyen kényelmes,
9/12 anonim válasza:
Azt ne mondd, hogy a harisnya kényelmesebb...
10/12 anonim válasza:
pedig nadrág alatt igen nem olyan vastag.probáld ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!