Ilyen hidegben a farmernadrág alá elég egy 50 denes mikroszálas, vagy microfibás harisnyanadrág?
Figyelt kérdés
Péntek este megyünk egy koncertre,de az utcán elég hideg lesz este,bent viszont meleg.Pamutharisnyát meg nem merem felvenni a farmer alá,mert bent megsülnék benne.Ezért ajánlották nekem a mikroszálas harisnyát.Azt mondják az elvezeti a test izzadságát,és nem is lesz bent benne melegem,és kint is jól szigetel a hideg ellen.Én eddig nem próbáltam ki.Nulla fok felett egyáltalán nem veszek fel harisnyát,de minuszokban már kénytelen leszek,és kicsit molett is vagyok.Köszi a válaszokat!
28 éves nő.
2013. dec. 18. 18:25
1/3 anonim válasza:
28 éves létedre még nem vettél fel harisnyát nadrég alá?
Egyébként elég, ha nem vagy nagyon fázós. Aaz 50 denes az közepesen vastagnak számít.
Koncertre szerintem ne farmerben menj.
2/3 A kérdező kommentje:
vettem már fel igen 28 éves léttemre,rengeteg féle harisnyát már,csak gondoltam megkérdezem. A szekrényem is teli van majd hogynem,mert szeretem és jó ha van.
2013. dec. 21. 01:18
3/3 A kérdező kommentje:
írtam is h egy kicsit az utóbbi időben felszedtem magamra,de sosem voltam ilyen igazán max,még kisebb koromban ,mármint molettebb...
2013. dec. 21. 01:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!