Mi a véleményetek erről a gatyárol? Főleg lányok.
2014. jan. 25. 13:10
12/22 anonim válasza:
miért a lányok véleményét kérdezed ha közben úgy öltözködsz mint egy bu..zi??
13/22 A kérdező kommentje:
Igen egyértelműen igazad van cukorfalat. Nem is értem miért így tettem fel a kérdést. Azthiszem lebuktam. Oh, jaj mi lesz most... :) mer felkapom aztán elvagyok benne gatyának jó azért. Kényelmesen ellehet lenni benne itthon is meg ha netalán elkell futnom a másik utcába a kisboltba vagy ilyenek. És édipofa azért mert egy ember megkérdezi hogy MI A KIKURT VÉLEMÉNYETEK ERRŐL A GETVÁS GATYÁRÓL az még nem jelenti azt hogy én ilyet hordok. Gondolkodni tanulj már meg édes drága egyetlenem. Ja meg azért a lányokat kérdeztem mer nyilván férfi nadrágnak van feltüntetve azért kedves Taigetosz + :)))
2014. jan. 25. 16:39
14/22 anonim válasza:
ha páwa vagy akkor jó :) ha nem akkor meg nem
15/22 anonim válasza:
Térdtől lefelé tök jó, de térdtől felfelé nem tetszik, mert trottyos.
Viszont a válaszadási stílusod sokkal rosszabb, mint a nadrág térdtől felfelé, függetlenül attól, hogy amire válaszoltál, az sem különb. Te még ettől úriember maradhattál volna.
18/22 anonim válasza:
13
gondolom ez a válasz nekem érkezett
1. miért érdekel téged csak úgy egy random gatyáról a lányok véleménye ha soha nem akarod hordani??
2. normális ember erre ránéz és tudja hogy szarúl néz ki
Taigetosz pozitív meg annyira eredeti szöveg hogy inkább magadat sérted vele..
19/22 A kérdező kommentje:
Eredeti vagy nem eredeti... Ettől függetlenül csak egy véleményt kértem és nem kell egyből homofóbnak lenni meg elkezdeni sz@rozni... De akkor pontosítom a kérdésleírásomat!! Egy beadandót kell írnom a 21. századi divatrol.. ahhoz kell egypár ilyen info. Belekell írnom mások véleményét is. Uriember meg nem leszek ha normális választ nem lehet adni csak egybőltajteéknak lenni.
2014. jan. 26. 15:56
20/22 anonim válasza:
ha tényleg beadandót kell írnod a divatról akkor előbb meg kéne tudnod hogy mi az, nem gondolod??
ennek a gatyának semmi köze a divathoz, ahogy a páwa meg egyéb szarságoknak sem, egyszerűen csak nem tudnak normálisan felöltözni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!