Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a gatyárol? Főleg lányok.

Figyelt kérdés
[link]

2014. jan. 25. 13:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Szerintem otthonra jó.:)
2014. jan. 25. 15:24
 12/22 anonim ***** válasza:
55%
miért a lányok véleményét kérdezed ha közben úgy öltözködsz mint egy bu..zi??
2014. jan. 25. 15:27
 13/22 A kérdező kommentje:
Igen egyértelműen igazad van cukorfalat. Nem is értem miért így tettem fel a kérdést. Azthiszem lebuktam. Oh, jaj mi lesz most... :) mer felkapom aztán elvagyok benne gatyának jó azért. Kényelmesen ellehet lenni benne itthon is meg ha netalán elkell futnom a másik utcába a kisboltba vagy ilyenek. És édipofa azért mert egy ember megkérdezi hogy MI A KIKURT VÉLEMÉNYETEK ERRŐL A GETVÁS GATYÁRÓL az még nem jelenti azt hogy én ilyet hordok. Gondolkodni tanulj már meg édes drága egyetlenem. Ja meg azért a lányokat kérdeztem mer nyilván férfi nadrágnak van feltüntetve azért kedves Taigetosz + :)))
2014. jan. 25. 16:39
 14/22 anonim válasza:
ha páwa vagy akkor jó :) ha nem akkor meg nem
2014. jan. 25. 17:57
 15/22 anonim ***** válasza:
74%

Térdtől lefelé tök jó, de térdtől felfelé nem tetszik, mert trottyos.

Viszont a válaszadási stílusod sokkal rosszabb, mint a nadrág térdtől felfelé, függetlenül attól, hogy amire válaszoltál, az sem különb. Te még ettől úriember maradhattál volna.

2014. jan. 25. 18:54
 16/22 anonim ***** válasza:
k.b. sz_r !!
2014. jan. 25. 19:22
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
okádék
2014. jan. 25. 21:08
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

13

gondolom ez a válasz nekem érkezett

1. miért érdekel téged csak úgy egy random gatyáról a lányok véleménye ha soha nem akarod hordani??

2. normális ember erre ránéz és tudja hogy szarúl néz ki

Taigetosz pozitív meg annyira eredeti szöveg hogy inkább magadat sérted vele..

2014. jan. 25. 23:36
 19/22 A kérdező kommentje:
Eredeti vagy nem eredeti... Ettől függetlenül csak egy véleményt kértem és nem kell egyből homofóbnak lenni meg elkezdeni sz@rozni... De akkor pontosítom a kérdésleírásomat!! Egy beadandót kell írnom a 21. századi divatrol.. ahhoz kell egypár ilyen info. Belekell írnom mások véleményét is. Uriember meg nem leszek ha normális választ nem lehet adni csak egybőltajteéknak lenni.
2014. jan. 26. 15:56
 20/22 anonim ***** válasza:

ha tényleg beadandót kell írnod a divatról akkor előbb meg kéne tudnod hogy mi az, nem gondolod??

ennek a gatyának semmi köze a divathoz, ahogy a páwa meg egyéb szarságoknak sem, egyszerűen csak nem tudnak normálisan felöltözni

2014. jan. 26. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!