Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, Nők! A munkahelyeteken...

Lányok, Nők! A munkahelyeteken van váltócipőtök vagy abban vagytok egész nap, amiben érkeztek? Aki igen, az télen is, csizmában?

Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 17:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Egész nap ugyanabban vagyok. Télen csizmában is:)

Mondjunk nekem változó munkahelyem van. Több helyen is dolgozok egy nap, így nem látom értelmét, hogy papucsot vigyek.

2014. jan. 17. 17:14
 2/8 A kérdező kommentje:

nem papucsra gondoltam, hanem mondjuk egy kis nőies, zárt cipőre, pl. irodába

köszönöm a választ!

2014. jan. 17. 17:21
 3/8 anonim ***** válasza:

Irodai munkám van, de nincs váltócipőm, úgyhogy igen, egész nap abban vagyok, amiben az utcán is - télen ez általában csizma.

Nagyon sokat mászkálok napközben (ügyfélhez, hivatalokba, bíróságra...), épp elég állandóan a kabátot, sálat, sapkát... fel-le venni, a cipő már túl nagy macera lenne. :)

2014. jan. 17. 17:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha egész nap irodában vagy, akkor nyugodtan bevihetsz egy másik cipőt, mert nem túl egészséges egész nap csizmában izzasztani a lábat.
2014. jan. 17. 17:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Irodában dolgozok főként, de a napi munkám része kimenni a gyártósorra, amihez viszont kötelező munkavédelmi cipő. Így csak olyankor veszem át a cipőt, de egyébként nem venném át.
2014. jan. 17. 18:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Ugyanabban.
2014. jan. 17. 18:10
 7/8 anonim ***** válasza:

Szinte mindig van az automban valtocipo.Na nem papucs,hanem hasonlo stilusu cipo,mint ami eredetileg rajtam van.

Sajnos nem mindig tudom elore,hogy mennyire lesz rohangalos napom.Sokszor egesz nap az irodaban ulok es fel sem allok a szekbol,de elofordul a masik veglet is,amikor ulohelyet csak a nap vegen latok.Ilyenkor jol esik nehany ora elteltevel masik cipot huzni:)

2014. jan. 18. 00:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Van váltócipőm, mert nem egészséges egész nap ugyanabban a cipőben izzasztani a lábadat, másrészt az irodában szőnyeg van és nem szívesen koszolnám össze sárral, hólével.

Eleinte papucs volt bent, aztán egy kínais olcsó cipő, de hamar tönkre mentek.

Régóta már egy helyes rieker bőrcipellő van bent, mert van egy kis szépséghibája és utcára már nem venném fel, de bentre tökéletes. (Sajnálnám is kidobni, mert olyan kényelmes)

De van olyan is, hogy maradok a saját cipőmben, de ez ritkább.

2014. jan. 18. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!