Mikor szoktak szalagavatók lenni? Az egész suliból lehet bemenni? Ha igen, milyen ruhát illik felvenni.
Figyelt kérdés
Most vagyok gimi elsős, és érdekelne, hogy a mostani szalagavatóra kötelező e, vagy lehet e menni. Ha igen, mit vegyek fel? (link) Nagyon vékony vagyok, vékony csípővel és derékkal, és C-kosaras mellekkel. Nem nagyon szoktam ruhát/szoknyát hordani, szóval így nem tudom hogy mi állna jól...2013. szept. 29. 17:09
1/2 anonim válasza:
Nem kötelező menniük az alsóbb évfolyamosoknak. Általában novembertől-februárig vannak.
2/2 anonim válasza:
A mi sulinkban a ballagó osztályok egy 10-20 perces vicces műsort csinálnak, és aztán kosztümbe öltöznek és ünnepélyesenfelteszik a szalagokat a városi művházban. Délelőtt előadják nekünk csak a műsort, és itt számunkra véget és a szalagavatósdi. Este a szülőknek, rokonoknak, akkor felteszik a szalagot, és átmennek az iskolába az osztáltermükbe ünnepelni. Nem tudok róla, hogy alsósok ott lennének, elég zártkörű. De mindenhol máshogy van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!