Gáz, hogy lányként férfi sapkát hordok?
Nekem nagyon tetszik a férfiaknak készített sapka az amelyik rátapad a fejre és hátul kicsit hosszabb.
Csajoknak nem is nagyon láttam ilyen stílusban, csak kötöttben vagy vastag anyagú sapkában,ezért megvettem a férfit. De egy lányon se látok ilyet. Nekem viszont tetszik. Emiatt megbámulnak? Égő?
én is elég egyedien öltözködöm általában.
úgy érzem,hogy jól áll nekem,bár ki tudja. próbálgattam órákig a női sapkákat de egyik se az igazi,meg mindenkin ugyan olyan van kb. szóval maradt ez :D lehet feltöltök egy képet hogy hogy is nézz ki
Mivan csajok,mind atmentetek radiatorba?
Ennyire nem akartok magatoknak ferfit?
En biztossan nem kezdenek egy ferfi ruhaba bujt nonek talan latszo vmvel!
De hat nincs mit tenni b..zul a vilag!
Mint ha a noknek nem lenne tobb ruhajuk mint a ferfiaknak,erdekes mi ebbol a kevesbol is feltudunk oltozni ugy hogy nem nyuljuk le az ellenkezo nem ruhait.
Es nem tesszuk magunkat nevetseg targyava...
Tehat ha en fiukent rovidgatya+harisnya komboban mutogatom magamat akkor azt egyedisegkent kell felfogni, pedig csak azert vettem fel a harisnyat ne hogy megfazzak...
Ezt meseld a tobbsegnek kedves utolso!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!