Hol lehet kapni és mi a fazon neve az olyan férfi farmernek ami szűk fenekű de nem összeszorítja hane az átlagosnál jobban bevág a popsiba?
Én ugyanilyen feszülős, bevágós csőfarmerokat hordok. :)
Kínaikban vettem őket, és mind sztreccses anyagú, ez nagyon fontos. Amúgy skinny, vagy super-skinny néven keresd őket, és mindenképpen sztreccses, nyúlós anyagú legyen. Érdemes vásárláskor olyant venni ami egy kicsit szorít, mert mosás, és pár óra hordás után enged az anyag, és akkor pont jó lesz. Amúgy ha nem találsz a férfi osztályon ilyen gatyát, akkor érdemes a női osztályon is szétnézni, mert ott lehet ám igazán jó gatyákat találni. Ráadásul a női gatyák szinte mind sztreccsesek, és a fazonja is direkt olyan, hogy bevágjon hátul. Meg amiatt is jók, hogy könnyebben lehet olyant találni nőiben, ami még bokánál is feszül, szóval teljesen végig követi a viselője alakját. Nekem van pár ilyen női gatyám is, szeretem hordani ezeket is. Gyakorlatilag ugyanúgy bevág, és feszül is rajtam, mint a csajokon. Jó seggű fiúknak érdemes kipróbálni, mert a csajok szerint nagyon vagány az ilyen gatya, és kényelmes is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!