Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fiúk melyik néz ki rajtam a...

Fiúk melyik néz ki rajtam a legjobban?

Figyelt kérdés

[link]

vagy pedig ez

[link]

2014. jan. 22. 17:00
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Szerintem nem neked kell hogy megfeleljek. És azt honnan tudod hogy én minek hiszem magam. Amúgymeg nem gondolod hoyg már eleget hangoztattad,hogy nem vagyok szép? Szerintem egyik lány sem hagyná magát ilyen szinten megalázni,mert az egy dolog hogye nem vagyok szép,vagy neked nem tetszek,de azért van büszkeségem és nem hagyom magam,csak azért mert te ezt gondolod rólam. Amúgymeg szart se tudsz rólam,úgyhogy nem tudom hogy az én nevemben hogy tudsz oylat állítani hogy én kiba..tt szépnek hiszem magam. Szerintem kicsit gondolkodj már,mert egy borasztó tapló vagy. És azért kíváncsi lennék,hogy te hoyg nézel ki és arra is kíváncsi lennék,ha esetleg egy csaj azt mondaná neked,hogy hát te marha ronda vagy,akkor neked ez hogy esne. Mert azt ne akard elhitetni velem,hogy te nem éreznéd magad megbántva. Úgyhogy az egyébb hülye kommenteket kérlek hanyagold.
2014. jan. 28. 22:01
 22/24 anonim ***** válasza:
Először is én csak annyit írtam neked,hogy te ezeket hanyagold,mert pont hangsúlyozza ki amit nem kellene. Erre te jöttél tapló válasszal! Én már csak úgy válszoltam,ahogy te tetted!
2014. jan. 28. 22:18
 23/24 anonim ***** válasza:
kérdező, szerintem ne törődj vele, biztos még kicsiként fejjel előre koppant a wc padlóján :D
2014. jan. 28. 23:07
 24/24 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy az első válaszoló is megtudta írni tapintatosan a válaszát,mindenféle KÖVÉR szó nélkül. :) Te is megtehetted volna. És magadtól is rájöhettél volna,ha annyira okos vagy,hogy ha szépnek tartanám magam,visszase írtam volna a válaszodra. Neharadudj ha még te vagy megsértődve:DDD Ilyet írsz,ráadásul még előtted fujjogtak is,nehogy már én legyek a hibás.
2014. jan. 28. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!