Fiúk melyik néz ki rajtam a legjobban?
2014. jan. 22. 17:00
11/24 anonim válasza:
Az első jobb. Milyen kiegeszitoket akarsz hozza felvenni?
12/24 anonim válasza:
mi a baj az elsővel? :D szerintem szexi.
13/24 A kérdező kommentje:
Koszike :D
2014. jan. 24. 13:10
14/24 anonim válasza:
Egy KÖVÉR csajnak nem ilyen ruhákat kell felvennie! :)
15/24 A kérdező kommentje:
EGY IDIÓTÁNAK MEG SE KELLENE SZÓLALNIA :D :D :D
2014. jan. 25. 11:39
16/24 anonim válasza:
Nem is kövér, csak nőiesen telt:D nekem pl bejön ;)
17/24 A kérdező kommentje:
Ó,köszi :D
2014. jan. 25. 19:09
18/24 anonim válasza:
Miért szerinted te nem vagy KÖVÉR? :DD Azért ne legyen már ekkora egója egy ilyen csajnak?! :C :D
19/24 A kérdező kommentje:
Persze ha szembe lennôl nem mernéd ezt így a szemembe mondani TE GYÖKÉR!! Azt hogy én mit gondolok magamról,az privát dolog,nem a te dolgod. Amúgymeg nem tudom hogy ki vgay és hidd el NEM IS AKAROM :D :D :D de tuti biztos hogy nem vagy normális,talán nem tanultad meg hogy miylen másokat tisztelni,és nem megbántani. Nem azzal van a baj hogy te így gondolod,de azt is lehet normálisan közölni. És a lényeg hogy nem a külső számít. Neked biztos mert csak egy undorító paraszt vagy,de semmi több. Ja és csak hogy megynugtassalak felvettem az egyik ruhát,és leszarom hogy kinek mi a véleménye. Na puszi drága!! :DDD
2014. jan. 27. 16:17
20/24 anonim válasza:
Elősször is,ha engem tisztelnek,akkor majd én is tisztelem a másikat :D ja szóval,te ki.@szott szépnek,és csinosnak hiszed magad? :D megnyugtatlak,hogy nem vagy az:DD ha meg fáj az igazság,akkor meg fogyj le :D na puszi :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!