Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hétköznapokon is hordhatok...

Hétköznapokon is hordhatok egészen magassarkú cipőket hogy magasabbnak tűnjek?

Figyelt kérdés
Csak 154 cm magas vagyok, nagyon szeretek a 14-15 cm magas platform cipőket viselni mert magasabbnak és magabiztosabbanak érzem magam bennük. Sajnos csak nagyon ritkán merem felvenni őket, mert félek hogy ribisnek tartják. Szerintetek néha hétköznapokon is felvehetem vagy inkább csak alkalmakkor hordjam?

2014. jan. 22. 15:13
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is pici vagyok de szerintem nem kell magas cipő hétköznap elég ha csak néha veszed fel a lábad is meg fogja majd hálálni.
2014. jan. 22. 16:09
 2/4 anonim ***** válasza:

küldesz képet milyenre gondoltál?

szerintem van egy-két olyan platformos cipő, ami nem annyira kirívó, és egész nyugodtan tudod hordani hétköznapokon :)

2014. jan. 22. 16:47
 3/4 A kérdező kommentje:

Sajnos pontosan olyat nem találtam de még erre hasonlít a legjobban

[link]

2014. jan. 22. 19:25
 4/4 anonim válasza:
mindenkinek meg kell teremtenie a saját stílusát, én pl, imádom az ilyen magas cipőket, én is picike vagyok,ha szépen tudsz bennük menni, mondjuk ez gyakorlás kérdése, nyugodtan vedd fel, dögös leszel benne
2014. jan. 24. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!