Lányoktól kérdezem elsősorban, melyik típusú srác jön be? Képek lent
2014. jan. 17. 21:07
11/20 anonim válasza:
kettő közötti..mondjuk liam hemsworth típusú..de inkább sugározzon a szeméből értelem..ez a legfontosabb nekem.
12/20 anonim válasza:
izmos barátom van, de nem szétgyúrt, kis pocakkal ellátva.
ami a köztes kategória szerintem.
20éves vagyok és a linkelt srácok közül mindegyiktől elsírnám magamat, ha megszólítana-nem pozitívan sírnék.
igen tény, mostanában "menő" 40kilós kisfiúkkal feszíteni akik még egy pohár vizet sem tudnak rendesen felemelni, de ez nem az jelenti, hogy akkor a meg a "szétgyúrt" arcok kellenének azoknak, kik nem a nyurgákat választják.
egy 20éves, 3éves kapcsolatban élő lány.
13/20 anonim válasza:
Húhh.. hát egyik rosszabb, mint a másik, de ha már választanom kellene, akkor az utolsó képről a jobb szélső.
14/20 anonim válasza:
Nekem a kopasz gyúrósok jönnek be inkább, mint a kis férgesek. Inkább a fiú védjen meg engem, mint én őt. Az ágyban pedig összetörném.
15/20 anonim válasza:
Egyik sem, nekem a köztes állapot jön be..
24L
16/20 anonim válasza:
Nekem tudod ki jön be? Jason Statham <3 :3
18L
17/20 anonim válasza:
Egyik sem.Egyebkent Colin Farrell:)
18/20 anonim válasza:
Úristen! Ha választani kell akkor inkább a fekák.
19/20 anonim válasza:
Borzasztó az összes, és a kigyúrtakról még az egészségtelen életvitel is az eszembe jut.... Rémes! :S Miért nem lehet megtalálni a köztes állapotot?
20/20 anonim válasza:
Egyik sem, mindenképp valahol a kettő között.
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!