Milyen csinos öltözékeket tudnátok ajánlani alma alakra?
Miért nem emeled inkább ki? Szerintem nagyon vonzó, ha egy lánynak domború pocakja van. :) Bocsi hogy ezt írom, de szerintem nem kéne elrejtened. Nyáron pl. egy testhezálló egyberuhában nagyon csinos, nőies, formás lennél.
De hasonlóan csodásan állna egy magasderekú szövetnadrág, aminek a szára bővebb, de a derék-és hasrésznél szűkebb, testhezállóbb, így nagyon szépen mutatna benne a pocid. :)
Ehhez egy haspólót is nyugodtan felvehetsz, ugyanis az ilyen szövetnadrágok hasközépig felérnek, így nem lesz közönséges az összhatás (nem lesz kint a köldököd vagy ilyesmi). A nadrág alatt kidomborodó pocakod pedig gyönyörű lenne, hidd el. :)
Remélem, segíthettem.
Óh, hát igazán kedves vagy, de ez nem szimpla pocak, hanem pókhas! :D
Nem tartom csinosnak az alakom így, voltam már vékonyabb is, és szeretnék is lenni, de most ez van, ezzel kell gazdálkodni.
Az ötleteket köszönöm, mindenképp segítségemre voltál! A magas, széles derekú nadrágot ki is próbálom biztosan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!