Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a hölgyről?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. dec. 16. 00:17
 1/9 Dwight Schrute ***** válasza:
Photoshop lvl: PAINT
2013. dec. 16. 00:18
 2/9 anonim ***** válasza:
Kriksz-kraksz.
2013. dec. 16. 00:25
 3/9 anonim ***** válasza:
izléstelen.
2013. dec. 16. 00:40
 4/9 anonim ***** válasza:
Alacsony és túlsúlyos, ráadásul egyáltalán nem az alkatának megfelelően öltözködik. Vérbeli panelproli.
2013. dec. 16. 07:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Szegény nem tud az alkatához öltözni.

Nem való ilyen vaskos combokhoz miniszoknya. Én ezt a fényes harisnyát sem erőltetném, ha mégis szoknyát venne fel (természetesen egy előnyös szabású, hosszabb fazont), inkább egy mattabb, fekete harit, sokkal jobban állna. Ilyen vastag bokához el kellene felejteni a bokapántos cipőt, és jobban járna, ha lemondana a vállpánt nélküli felsőről.

Összességében lehetne csinos, ha nem úgy öltözne, ahogy.

2013. dec. 16. 07:58
 6/9 anonim ***** válasza:
Ezek a képek már voltak fent arccal is :D
2013. dec. 16. 08:16
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen, volt fent.

És akkor is "megkapta", hogy sem a korának, sem az alkatának nem megfelelően öltözködik.

El kéne már felejteni ezt. NEM attól lesz valaki szexi és fiatalos, hogy minél több bőrt megmutat illetve cuppanós cuccokat húz magár.

Ettől csak közönséges, ízléstelen.

Mennyivel jobban állna neki egy (nem túl mély) V-kivágású, mell alatt szűk, A-vonalú szoknyával ellátott ruha!

Ízlésesen kiemelné a mellét, derekat varázsolna neki. Ha a szoknyának lenne egy kis esése, akkor a hosszanti vonalakkal még nyújtaná is az alakját.

2013. dec. 16. 09:36
 8/9 anonim ***** válasza:
az arcát nem látom, az alakja szerintem korához képest jó (én legalábbis 30-40-es nőt látok a képen) viszont az öltözködése borzalom
2013. dec. 16. 12:18
 9/9 anonim ***** válasza:
gondolom az alkatára volt kíváncsi a kérdező...előttem már leírták ezek nem előnyös ruhák. Ha jobban szeretne kinézni, akkor esetleg egy hosszabb szabású szoknya, ami térdnél végződik,pántos cipő kuka, váll és karokat eltakarni. Lehet ízlésesen is öltözködni attól még, hogy valaki nem nádszál vékony:)
2013. dec. 16. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!