Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Hölgyek! Mi értelme...

Lányok! Hölgyek! Mi értelme van ennek? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Céges buszon vettem észre, hogy néhány csaj a következőt csinálja:

Amikor beköszönt a télies idő, magassarkú csizmában jönnek dolgozni, legtöbb esetben 1-szer, max. 2-szer. Aztán tavaszig bakancsban, vagy hótaposóban járnak.

Tavasszal pedig szintén 1-2 alkalommal felvesznek magassarkút (ez is legtöbbször egymást követő 2 nap), és ezután egyszer sem veszik fel.

Ennek mi értelme van? Miért vesz fel valaki csupán 1-2 alkalommal magassarkút, ha amúgy nem a stílusa? Teljesen átlagos napokról van szó egyébként, tehát semmi nem indokolja a magassarkút.

2014. jan. 8. 21:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is amikor irodában csücsükéltem 8 órát naponta egy bőr forgószékban volt h 12 cm magassarkút viseltem. Azt a napi keveset amit talpon kellett lenni simán birtam ;) Meg kocsival jártam dolgozni mert közel volt, nem volt céges busz így ez volt kézenfekvő. Semmi gondot nem okozott a magassarkú ;)

De egy gyárban vagy hasonló helyen más a helyzet. Pont mert az ember siet, nem akar égő talpat stb stb csak néha veszi fel a magassarkút.

Lehet hogy akkor a szezon elején azt mondja hogy na akkor mostantól csinosabb leszek de 1-2-3 nap után azt mondja hogy "b*szki mindenki tiszta slamposan jár, meg kényelmesen, minek erőlködjek?"

Én is így vagyok vele :) Bakancsban vagy kényelmes csizmákban járok be dolgozni, szűk farmerrel vagy leggings, tunika/ ruha, bőrdzseki és bőven csinosabb vagyok mint az átlag :) Ha meg tényleg csinosnak kell lennem (szabadnapokon) akkor meg előkerül a magassarkú meg a csini ruha :)

2014. jan. 9. 13:04
 12/19 A kérdező kommentje:
Még egyszer elnézést kérek, ha rosszindulatúnak tűnt, amit írtam. Az is 1 gyár, ahol én dolgozom. Van a részlegünkön két nő is. Egyikük szinte minden nap magassarkúban jön dolgozni, a másik még civilben sem hord ilyen cipőt. (a 2 véglet, ha úgy tetszik) Mindketten azt mondták, hogy az ilyen évi 1-2 napos magassarkúzást értelmetlennek és cikinek tartják, és ahoz hasonlították, mint ha valaki 1 napra rockernek öltözne. Ezért voltam kíváncsi a Ti véleményetekre is.
2014. jan. 9. 13:44
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

Bizonyára fiatalok lehetnek vagy nagyon buták. Bizonyos kor után nem használ az ember ilyen szavakat, mint a ciki.

Főleg azért nem, mert egy felnőtt, érett, értelmes nő elsősorban magának akar megfelelni, nem másoknak, így a mások elítélő véleményéére is magasról tesz.

Betartja az illemszabályokat, az esetleges munkahelyi dress code-ot, de ezen túl, úgy öltözik, ahogy leginkább jól érzi magát. Ha ebbe évente csak 1-2 alkalom magassarkú, csini ruha fér bele, akkor annyi.

2014. jan. 9. 14:07
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

"Mindketten azt mondták, hogy az ilyen évi 1-2 napos magassarkúzást értelmetlennek és cikinek tartják, és ahoz hasonlították, mint ha valaki 1 napra rockernek öltözne."

Hármótoknak összesen nincs annyi esze, hogy a legvalószínűbb dologra gondoljatok: valószínűleg aznap munka után programjuk van a hölgyeknek, hazamenni átöltözni már nincs idejük, a randira/színházba/akárhová nem akarnak nagy pakkokkal menni, ezért nem cipelnek magukkal plusz szatyrot a váltás ruhának, hanem reggel már "gálában" indulnak útnak.

De hogy belőled micsoda pletykás vénember lesz, nem irigylem a környezetedet...

2014. jan. 9. 23:01
 15/19 A kérdező kommentje:
Tévedsz kedves utolsó! ugyanúgy hazajönnek a busszal, sőt, az egyik ilyen egynapos csaj a negálló mellett lakik, és még látható a busz indulásáig, ahogy azon az 1 napon magassarkúban betipeg, Amúgy én fix reggeles vagyok, és du. 2kor ritkán van színház.
2014. jan. 10. 07:32
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Jaj kérdező te tényleg nagyon kötözködsz. Már annyi jó választ kaptál, de egyik sem megfelelő neked. Kérdezd már meg azt az egy két embert akit sunyin kifigyelgetsz, hogy miért ezt a cipőt vette fel!

Te amúgy fel is írod, hogy milyen az idő, ki milyen cipőben jön-megy, mit csinálhatott munka után? Te nyomozol valaki után, vagy csak járni akarsz vele, és nyomi vagy vagy, egyszerűen csak ilyen sok időd és energiád van hülyeségekkel foglalkozni??

2014. jan. 10. 10:43
 17/19 A kérdező kommentje:

Kaptam válaszokat, de olyan szinten illogikus mind, hogy a megoldáshoz nem jutottam közelebb. Mi férfiak sosem csinálnánk ilyrt, hogy 1 nap az évben teljesen másként öltözve mennénk dolgozni. És ezt évente megismételnénk.

Nem nyomozok senki után, egy céges buszon jó esetben van 2-3 olyan nő, akit érdemes megnézni. A többi pasi meg öreglányok, meg semmitmondó szürke nőutánzatok. Szóval nem kell jegyzetelni.

Én férfiként úgy gondolom, hogy ha nő lennék, és tudnék/szeretnék magassarkúban járni, akkor nem évente 1szer tenném, ha meg nem tudnék/szeretnék, akkor egyszer sem venném fel. Ami nem megy, azt nem kell erőltetni - ahogy a mondás tartja. Arról már nem is beszélve, hogy ezeknek a nőknek minden évben szükségük van egy kudarcélményre, ráadásul ugyanarra? "Megint fáj a lábam, megint nem tudok ebben a cipőben menni." Ez számomra érthetetlen, sajnálom. Az utsó hozzászóló pedig kevesebb butaságot írt volna, ha az összes hozzászólást/kommentet elolvasta volna ennél a kérdésnél. Gondolom tv újsághoz vagy szokva, ott nem kell annyit olvasni.

2014. jan. 10. 11:03
 18/19 anonim ***** válasza:
Eddig webfejlesztő voltál, nem gyári munkás. :D
2014. febr. 18. 14:25
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha ennyire kíváncsi vagy, miért nem kérdezed meg tőlük? Persze kedvesen, normálisan. Pl.: "csinos vagy ebben a magassarkú csizmában, hogyhogy csak ilyen ritkán veszed fel?" Nem hiszem, hogy ne válaszolnának.
2014. febr. 21. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!