Szerintetek van értelme erre az autóra sportkipufogót rakatni? (Részletek lent)
<<<2003-as Opel Corsa 1.2 75 Lóerős>>>
Igazából kaptam egy sport dobot,véggel és gondolkozom,hogy felrakassam-e
Hogy miért szeretném:
-Nem olyan alpári,egész kellemes ,sportos a hangja
-Gyorsabbnak érezném a verdát
-Végre lenne hangja de nem az az üvöltős ,maximum egy bizonyos fordulatszám felett
-Mindig is gondolkoztam rajta,hogy rakatok rá,most itt van ingyen de elbizonytalanodtam
Hogy miért nem szeretném:
-Sokak szerint alpári
-talán veszt az értékéből eladásnál mivel azt hihetik szét volt hajtva
-Esetleg hamarabb szétrohad mert valami gagyibb minőség mint a gyári
Kérdésem még,hogy a fogyasztás változik vagy esetleg a sebesség,gyorsulás??
Válaszotokat előre is köszönöm
Szerintem rakasd fel.
Alpári nem alpári lényegtelen.Jó lesz a hangja.Inkább nőni fog az értéke a dob miatt.Aki annyira vágja, hogy azt gondolja szét volt kapva, az meg tudja nézni bárhol is, hogy van-e valami változás.Szétrohadni? Ugyan már.Sport dobot nem csinálnak szrt hacsak nem 10 ft-ért vette az ajándékozód.
Ha jól tudom nem fog változni semmi a hangján és a vezetési élményen kívül.A vezetési élmény nőni fog persze ;)
Egy 75LE autóra sportkipufogót rakni? Na ne már. Mintha egy babakocsira raknál spoilert, csak kiröhögtetted magad.
Ez kb az a szint mint mikor full hifi van a kocsijában az embernek és nekem a piros lámpánál azt kell hallgatnom amit ő hallgat. És ő rendesen azt hiszi hogy ez engem érdekel. Ablak már megy is fel, tökömet se érdekli ő milyen zenét hallgat.
És igen, a sportkipufogót olyan emberek rakják fel akik szeretnek száguldozni, nekem ezsembe sem jutna vásárolni olyan autot ami chipeltetve volt, vagy igy úgy tunningolva, de elriaszhat a vásárlástól már egy ilyen szimpla sportkipufogó is.
Előnye:
-Neked tetszeni fog a hangja.
-Gyorsabbnak éreznéd.
-Ingyen van.
-Megmarad jó állapotban a gyári, amit visszatehetsz eladáskor.
-Esetleg hamarabb szétrohad mert valami gagyibb minőség mint a gyári - ez az előző pont miatt szintén nem gond, addig sem a gyári dob állapota romlik.
Hátránya:
-Ha a kevés erő miatt lassan gyorsul az autó, furcsa hozzá a sportos hang. De az a lényeg, hogy neked tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!