Nem lenne jobb ha minden kövér lány hasonlóan öltözködne és nem zsákokban?
szerintem a cipőt és a sapkát leszámítva nagyon csinos annak ellenére,hogy kövér..szerintetek is jobb lenne ha így öltözködnének és nem zsákokba bújnának?
A szoknyás képek jók,de a nadrágosak borzalmasak.
Ha valakinek ekkora combja van akkor ne hangsúlyozza már ki..
Férfi létemre sosem értettem, hogy szép arcú lányok, akik normális alakkal bombanők lennének miért híznak el, illetve miért nem tesznek ellene. Persze van hogy valaki nem tehet erről, de szerintem a kövér nők 80 százaléka le tudna fogyni, ha akarna.
Én is lefogytam 110kg-ról 86-ra, és tartom ezt évek óta - csak akarat és életmód kérdése.
Szóval először fogyjanak le, aztán jöhetnek a nőies ruhák.
Annyi errefelé a baaarrrom, hogy hihetetlen, sok mocskos fasiszta! Hát mit képzeltek ti, mi az hogy "gigantikus sonkái" és hasonlók, miért nem mindjárt tiltótábla, hogy ilyen alakkal ne menjen ki az utcára, megnézném a ti fejeiteket, lúzerek, hogy néztek ki!
Szép csaj, nem sovány, hanem molett, de mi az, hogy "előbb fogyjon le, és akkor jöhetnek a nőies ruhák" - vagyis addig ne is érezze hogy nő?
Mert ezzel ezt mondtad, nyomifejű, előbb nézzen ki nőnek, mert a te fogalmaid szerint az a nő aki sovány, felakasztanám az ilyeneket mind!
A felsője az alak arányok miatt lehetne hosszabb, mindössze ennyi a kritizálni való rajta, semmi más!
Tudjátok, miért hiszitek, hogy "nem öltözhet így" azért gyíkarcok, mert ezt ugatja a média, ti észre se veszitek, és be vagytok palizva! Nem, ne öltözködjön a sok dagi csaj zsákokba, ők is emberek és joguk van felvenni azt, amiben jól érzik magukat. Akik pedig undorodnak tőlük, azokkal mondván "a Dunába" mert nem különbek a náciktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!