1/12 anonim válasza:
OK, értem én a viccet, jót nevettem.
De egy kérdést mégis engedj meg: el tudod képzelni, mennyire vágná a csúnyáját? Egy női alsóneműbe annak a helye természetesen nincs belekalkulálva.
3/12 anonim válasza:
Első:DD igen, ez a body nem véletlen női..
4/12 anonim válasza:
Kérdező neked valami fétished van hogy ilyeneket akarsz hordani?
5/12 anonim válasza:
Nyugodtan!!
Ez az elottem levo sok b.rom nem olvassa ugylatszik,hogy hany no visel ferfi ruhakat,es hogy hanyan tamogatjak oket ebben!!!
Ugy hogy szerintem ha kenyelmes siman hordjad...
6/12 anonim válasza:
Szerintem felveheted ruha alatt kb úgy nézne ki mintha atléta lenne, és nyúlik annyira az anyag hogy lent nem lesz zavaró.
7/12 Magicradio válasza:
Nyugodtan felveheted ruha alá, vagy akár pólónak is. Nem hiszem hogy gáz lenne. Énis most kapok bodyt. Szerintem jó dolog :)
8/12 anonim válasza:
Én is többnyire ilyen bodyt hordok póló alatt, télen jobban inkább hosszú ujjút hordok, alváshoz viszont széles válpántosat veszek fel.
9/12 anonim válasza:
Ezek az atlétás bodyk nagyon kényelmesek, én is általában ilyet hordok, póló alatt szinte mindig, meg persze alváshoz is ezt szeretem, télen meg természetesen hosszú ujjú a legjobb választás, nagyon jól védi a derekat és a hátamat mert ez nem csúszik fel. Én férfi léttemre nagyon szeretem hordani a bodyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!