Létezik olyan body, amit egy fiú is felvehet?
Nyugodtan hordhatsz nőit is ha az kényelmes. ha arra kell hogy védve legyen a derekad és nem csak így akarsz mászkálni és tényleg öltözöl is rá akkor egyrészt a kutya sem fogja látni, másrészt valamivel kényelmesebb is.
Én ajánlom a hosszú ujjút, viccen kívül főleg télre, én tavaly télen olyat vettem fel a ruhám alá, és jobb volt mint az ujjatlan.
A barátnőm anyja dolgozik ilyen üzletben és adott egy olyan méretet ami jó rám, és kellemes.
Régebben női tornadresszt hordtam ugyanígy de ha wc-znem kellett kissé bonyolult dolgom volt, de mivel a body alulgombos így ezzel sincs gond. Páran tudják hogy hordok, nem szólnak érte, barátnőm sem foglalkozik vele, és sok ismerősöm például női harisnyát vesz télen fel hogy ne fázzon a lába, és jobb mint a pamut mert vékony és könnyebben rátudják venni a nadrágot, én például nem hordok mert nem fázós a lábam, meg egy motor baleset miatt az egész lábamon főleg a jobb lábamon felhorzsolódott a bőr szinte teljesen egy vékony nadrág volt akkor rajtam az is totál káros lett, így gyakorlatilag nem érzem azt a lábam sajnos, mármint ha hideg vagy meleg levegő éri, de ha hideg vagy meleg tárgy akkor igen plusz a lágy érintéseket sem.
Persze hogy létezik! :) Gyártanak direkt pasiknak is, ezekben jobban van hely elöl a szerszámnak. De a női is teljesen jó, igazából szerintem ez uniszex viselet.
Itt van pár link pasiknak gyártott bodykról:
Nekem az első nagyon bejön, meg barátnőmnek is, szerintem tök vagány! :) Szívesen kipróbálnám, szerintem kényelmes lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!