15-16 éves lányok ti hogyan öltözködtök?
Mennyire nőiesen?
Én szeretek mini szoknyákat hordani nyáron.
DE valaki szerint túl kihívó.
Linkeljetek is !!
kb így ti hogy??
Én nem nagyon szeretem a szoknyát.. soha nem szoktam hordani. Ha nagyon nagyon meleg van, felveszek egy "p*csanacit" :DD
Linkelni nem tudok, nem találtam megfelelőt. Lányosan öltözködök, de nem szoktam kidobni a cicim (nem is igazán van mit :'D)
16/l
Szerintem szépek a képek amiket linkeltél,de túl elegánsak utcai viseletnek (szerintem)
Bulizni nem járok,de szoktam szoknyát felvenni nagyobb napokra (nem hétköznapra)
Amúgy valóban tud kihívó lenni egy-egy ilyen ruha..
Ezek tényleg túl elegánsak. A végig cuppanós, alul felül semmit nem takaró göncök meg nem állnak jól senkinek. Hiába hordják páran.
23 L
Előző vagyok,
most hogy jobban megnéztem a képet, baromi aránytalanná tesz: egy 10 cm-es cipő, egy nyakig húzott szoknya, aztán úgy nézel ki mint egy égig érő pálcikaember, aki elhagyta a felsőtestét, mert beleakadt egy felsővezetékbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!