Duci lányok! Ti hogy öltözködtök?
Sötét színű egyenes szárú vagy enyhén szűk nadrágok (a trapéz alacsonyít), amik nem csípőgatyák és természetesen nem túl szűkek; lefelé picit bővülő vagy tunikaszerű enyhén sztreccses felsők főként (egyébként meg minden, ami nem túl rövid, nem túl feszes és szűk, és nem zsák), kisebb sarkas cipők, A-vonalú szoknyák, amik combközép alá érnek...
Egyébként ha van olyan testtájad, ami tetszik neked, hangsúlyozd azt - pl. ha a lábaid szépek, akkor hordhatsz rövidebb cuccokat, ha a melleid, akkor picit kivágottabb (ízlésesen!!!) felsőket... ha az arcod, akkor érdekesebb sálakkal, fülbevalókkal, nyakláncokkal, hajpátnokkal oda irányíthatod a tekintetet.
szia :)
Régebben mikor telt voltam mindig laza ruhákban-pólókban, nadrágokban, sötét színekben jártam. De te ne tedd azt! Szerintem nagyon jól áll a teltebbeknek a vidám színek pl. sárga, zöld, a szoknyák (tudom, h összeér a comb, de lehet kapni olyan combformáló alsókat, ami megvédi a bőrt és nem súrolódik ki), az egyenesszárú nadrágok , a térdig érő nacik.... És mindig méretedben hordd a ruhákat, mert sokszor látok olyat, hogy nagyobb méretű ruhákat húznak magukra a lányok, pedig azt nem szabad, mert még jobban nagyobbít. A világos színek, a feszülős, túl mini dolgok kövérítenek.
Attól függ, hogy mennyire vagy duci és hogy milyen az alakod.
Ha esetleg tudnál egy képet mutatni.(nem muszáj magadról, csak hogy nagyjából milyen az alakod)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!