Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek róla ha egy...

Mi a véleményetek róla ha egy fiú tangát hord? Lányok hogy viszonyultok ehhez a témához? 19f

Figyelt kérdés
Én személy szerint nem vagyok oda érte,nyáron hordanám a praktikussága miatt.Persze buliba nem venném föl meg olyan helyen ahol még megláthatják pl.:edzésen.De pl. nyáron eljárok futni,biciklizni meg néha füvet nyírok,kertet rendezek tehát csak ilyenkor hordanám.Ja és heteró vagyok.

2013. dec. 29. 20:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
81%
2013. dec. 31. 21:01
 22/24 anonim ***** válasza:
73%
Hát én inkább maradok a tangánál, nekem ez a jock nem jön be. Pont azért is szeretem a tangát, mert nincsenek oldalt pántjai, hanem csak egy van neki hátul, de az sem látszik, mert bevág a popsimba. Feszülős nadrág alatt, ennek a jocknak is szerintem látszanak a pántjai. Meg felvételnél nem kell ezeket a pántokat igazgatni? Nem kényelmetlen? A tangát egy pillanat alatt felkapom, és magától a helyére (popsimba) kerül a pántja és így tök kényelmes. :)
2013. dec. 31. 21:20
 23/24 A kérdező kommentje:
Ilyen valaszokra vartam :) :D
2014. jan. 1. 05:03
 24/24 anonim ***** válasza:
81%

A haverom egyszer kért tőlem egy tangát,hogy kipróbálja...azt mondta,baromi kényelmes..:D Otthon hordta is. (heteró). Nemrég pedig felvetettem a párommal egyik fekete tangámat, mit ne mondjak, az egyetlen dolog,ami zavart benne,hogy neki jobban állt,mint nekem! :D Miért nem sz*rod le a véleményeket? Ha olyan helyen hordod,ahol nem tűnik fel, akkor nem leszel téma, ergo mindegy. Ha kényelmes,akkor hajrá.

25/L

2014. jan. 2. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!