Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek róla ha egy...

Mi a véleményetek róla ha egy fiú tangát hord? Lányok hogy viszonyultok ehhez a témához? 19f

Figyelt kérdés
Én személy szerint nem vagyok oda érte,nyáron hordanám a praktikussága miatt.Persze buliba nem venném föl meg olyan helyen ahol még megláthatják pl.:edzésen.De pl. nyáron eljárok futni,biciklizni meg néha füvet nyírok,kertet rendezek tehát csak ilyenkor hordanám.Ja és heteró vagyok.

2013. dec. 29. 20:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
17%
#7 Uram Isten.
2013. dec. 29. 23:31
 12/24 A kérdező kommentje:

Koszonom hpgy leirtatok a velemenyetek.A velemenyem hogy szerintem ket lehetoseg van nyaron tanga vagy semmi es en inkabb az

elobbit valasztom ;) meg amugy van mar itthon 2 db :))

2013. dec. 29. 23:40
 13/24 anonim ***** válasza:
33%
2013. dec. 30. 00:48
 14/24 anonim ***** válasza:
48%

Számomra nagyon visszataszító..ha összejönnék egy sráccal és kiderülne, hogy tangát hord, az nálam kizáró ok lenne, pedig egyáltalán nem vagyok prűd, ahogy ezt valaki korábban írta. Egyszerűen nem férfias.

24L

2013. dec. 30. 01:02
 15/24 anonim ***** válasza:
57%

Innen visszafele szamolva a 14.azt kerdezi,hogy lanykent fiu polot hordhat-e?

Erdekes,hogy azt senki nem huzta le,pedig mindenki lathatja,hogy lany letere fiu ruhat hord!!!

Na most itt 2 dolog is a sracnal tartja pontot, es pedig!

1.Nem latja senki mert nadrag ala veszi,ellenbe a csajjal akinel mindenki latja,hogy fiu ruhat hord!

2.Gyartanak ferfi tangat is,tehat hordhatja!

Epp ugy ahogy gyartanak noi nadragot,inget es ami a legkiabrandito noi nyakkendot is!!!

2013. dec. 30. 08:27
 16/24 A kérdező kommentje:
Kedves elozo meg noi boxert is gyartanak viszont ismerek egy lanyt aki fiu boxerben alszik :) szerintem nem o az egyetlen ;) amugy meg tenyleg nem latni es amugy meg cicanadragot is gyartanak fiuknak,kulfoldon mar latexet is. Ugyhogy ennyi :D
2013. dec. 30. 09:59
 17/24 anonim ***** válasza:
18%
#13 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
2013. dec. 30. 16:35
 18/24 anonim ***** válasza:
77%

Engem egyáltalán nem zavarna. Sőt,tetszene is.

:)

18/L

2013. dec. 30. 20:02
 19/24 anonim ***** válasza:
75%

Egy normalis valaszolo!

Az utolso!

2013. dec. 31. 17:48
 20/24 anonim ***** válasza:
84%
Tanga helyett hordhatsz joks-ot is szerintem kényelmesebb és vagányabb mint a tanga, a fiúk tanga helyett inkább már ilyet hordanak,természetesen a boxer után,bár abban is már a brief boxer jobb.
2013. dec. 31. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!