Mennyi idő mig ideér a ruha? Meg lehet gyorsitani az elhozását?
gyorsitás alatt azt értem hogy lent a Seller Guarantees-nél irja hogy:Returns Extra Faultless Goods?!
Ó, mamám! NE akarj rendelni ilyen nulla angol tudással, mert nagyon ráfaragsz! Keress valakit, aki segít!
"Returns Extra Faultless Goods" - ennek semmi köze a "gyorsításhoz".
Csak annyit tesz, hogy ha nem tetszik a cucc, akkor saját költségedre visszaküldheted 15 napon belül és ők visszatérítik a termék árát (a visszaküldését, ami lesz annyi, mint a ruha, nem).
"Gyorsítani" úgy tudsz, ha az alapon kívül más szállítási módot kérsz, amiért pluszban fizetsz.
Kínából átlag 20-40 nap között érkezik meg.
Az első jól mondja, úgy tudom, hogy általában van mód a gyorsabb postára, de azért fizetnek kell pluszban rendesen..
Egyébként 2 héttől 2 hónapig kb bármikor megérkezhet..én november elején rendeltem több dolgot és egy csomó minden még nem érkezett meg..de volt, ami 2 hét alatt megjött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!