Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhákat hordanak a...

Milyen ruhákat hordanak a joghallgatók?

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm, aki bevinne következő évben egy előadásra, hogy megnézzem, mire számíthatok (jogot szeretnék tanulni). A baj csak ott van, hogy félek, hogy kidobnak, feltűnik a profnak, hogy nem egyetemista vagyok. Nem szeretnék túlöltözni se, és lebukni se. Ötletek? Miket hordanak általában?

15/L

2013. dec. 29. 12:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
A 15 éves arcoddal már ki fogsz onnan tűnni. Inkább vegye fel videóra vagy ilyesmi, de ezzel nem éri meg kockáztatni
2013. dec. 29. 12:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen csinálhatsz akármit, úgyis fel fog tűnni. Főleg hogy pl nálunk simán ismernek minket a tanárok, de hát hol mi..

Nézd meg a jegyzetét. Nem tudom minek ehhez beülni órára. Majd felvételikor beülhetsz, ha lesz nyíltnap.

2013. dec. 29. 12:40
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként ez a ruha dolog... hát kérdezd meg az ismerősödet.

(előző voltam)

2013. dec. 29. 12:40
 4/12 A kérdező kommentje:
Általában nagyon sokan vannak előadásokon, csaknem tűnök fel nem?:/ Vagy mi történik/történhet ha mégis?
2013. dec. 29. 12:41
 5/12 A kérdező kommentje:
Meg azt mondta az ismerősöm, hogy van olyan prof, akinek az se tűnik fel, ha valaki nem jön előadásra vagy ilyesmi, és hogy már vitte be ismerősét. Egyébként nem túl kislányos az arcom.
2013. dec. 29. 12:42
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Menj olyan stílusú ruhában, mint az ismerősöd.

Szerintem nem biztos, hogy észrevesznek. Van aki 30 évesen is 20-nak néz ki. Van aki meg idősebbnek néz ki a koránál.

2013. dec. 29. 12:45
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor menjél. Ha jól tudom amúgy is lehet áthallgatni.
2013. dec. 29. 12:45
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, előadásra bárki beülhet, nem kell az adott egyetem hallgatójának lenned. Menj olyanban, amiben jól érzed magad.
2013. dec. 29. 12:47
 9/12 A kérdező kommentje:
Tudom, még csak 15 vagyok, de nagyon érdekel a jog, és akár a fél életemet is képes lennék ott eltölteni. Szóval tényleg elég komolyan gondolom. Csak a tudásvágy hajt, azt pedig csak nem büntetik, nem?
2013. dec. 29. 12:48
 10/12 anonim ***** válasza:

Nyugodtan menjél.

senki nem fogja szóvá tenni

nagyeloadasra menj

2013. dec. 29. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!