Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak azert vagyok én r. banc...

Csak azert vagyok én r. banc rt plázacica vagyok?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, jómódú családban nőttem fel, 4 nyelven beszélek: magyar,olasz,angol,német, és egy minimális spanyol..mindig ápolt és csinos vagyok (fekete festett fru fru-s hajam van) de buta nem..márkás cuccaim vannak irigyelnek is emiatt sokan meg k..znak meg ri.znek is..meg mindenki szemébe csak 1 ostoba p.csa vagyok csak azért mert a külsőt nézik és a belsőt totálisan nem..a suliba riBi vagyok meg k...érdekes még szűz vagyok..egyébként aki meg megismer az meg nagyon szimpatikusnak tart és azonnal megváltozik a véleménye rólam.ti mit gondoltok jogos ez h igy elitéljenek elsőre? föleg a többi lány....

2013. dec. 29. 01:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
65%

Ha ezt értelmesen megfogalmaztad volna, már is komolyabban vettelek volna.

:)

Olvass! Sokat!

2013. dec. 29. 02:03
 2/18 anonim ***** válasza:
35%
Küldj képet, úgy jobban meg lehet állapítani.
2013. dec. 29. 02:08
 3/18 anonim ***** válasza:
25%
Putta madre aj carramba
2013. dec. 29. 02:11
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Nézz magadba mielőtt másban keresed a hibát, biztos hogy nem ok nélkül tartanak riba*cnak. Tudod, más szemében a szálkát...

És egy tipp: olvass egy kicsit többet, borzalmas a fogalmazási kézséged.

2013. dec. 29. 03:21
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésed tárgya és stílusa egyértelművé teszi, hogy az IQ-d = a súlyod kg értékével.

Nem a külsőd alapján ítéltem.

2013. dec. 29. 03:28
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
A magyar sem megy nagyon fényesen.
2013. dec. 29. 04:12
 7/18 anonim ***** válasza:
95%

Túl értékeled magadat.

Aki 16 évesen egyetlen körmondatot ír 6 sorban, nem tagolja a mondatokra a szöveget, a pontokat, kérdőjelet rosszul használja, a pont után nem nagybetűvel kezdi a mondatot, az bizony buta,

2013. dec. 29. 08:18
 8/18 anonim válasza:
Rajtad kívül mindenki hülye, ronda és proli, de te magad vagy a megtestesült tökéletesség! Ezt akartad hallani?
2013. dec. 29. 08:29
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
A színezett hajnak mi köze az ápoltsághoz?
2013. dec. 29. 10:30
 10/18 anonim ***** válasza:
Az emberek imádnak külső alapján ítélni.Főleg a lányok akik irigyek mindenkire aki szebb náluk.
2013. dec. 29. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!