Miért mondta rám egy barátom hogy plázacica vagyok?
Figyelt kérdés
Èn nem mondanám magamat annak.Kb 2 hónapba 1-szer megyek vásárolni , nem hordok kihívó ruhákat, sőt az elegánsakat jobban kedvelem. nincs egy fürdőruhás képem se, Se tükörbe pózólos csücsöritös képem sincs.De attól tényleg plázacica lennék,hogy van egy szandálom amit 1-szer tudtam felvenni évnyitóra de elől túl bő volt,így sehova se tudtam hordani.Most nemrég raktam bele ilyen szilikonos tapaszt igy már jól tudok benne járni,de ,hogy biztos legyek ezért próbáltam fel ma. De egy fiú barátom erre azt irta,hogy tiszta plázacicaság.Szerintetek az vagyok? 13/l2013. aug. 4. 19:42
1/6 anonim válasza:
nem értem: felpróbáltad a cipőt, és erre egy barátod levelet írt erről? ez zavaros
2/6 A kérdező kommentje:
irt nekem . én meg visszairtam hogy mindjár csak leveszem a cipöm ,hogy holnap biztosan fel tudjam venni(akkor akartam levenni) .vele szoktam mindent megbeszélni ,olyan mint egy lány baràtnö csak fiuba .
2013. aug. 4. 19:54
3/6 anonim válasza:
A te korodból kiindulva a barátaid is fiatalok. Nem kell rá figyelni. Nem tudja, kikre szokták használni ezt a jelzőt.
4/6 A kérdező kommentje:
igen ugyannyi idős mint én .De akkor is rosszul esett.
2013. aug. 4. 19:57
5/6 anonim válasza:
Ugyan már tisztában sincs mit jelent ez a szó. Ne vedd fel!
6/6 anonim válasza:
ezt a szót nem erre használják:) nem vagy az nyugi. 13 évesen érdekes is lenne ha az lennél xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!