Mit jelent az, hogy egy csaj plazacica? Mikor plazacica valaki?
Manapság azokra a lányokra mondják akik adnak magukra, mindenkire divat lett ezt ráragasztani aki divatosan öltözködik.
Komolyabban: arra aki a Plazaban lóg naphosszat és másról sem tud beszélni mint a cuccokról, közben meg sötét még az éjszaka.
Manapság, ha egy csaj szép és csinos, már "plázacica". Ne kérdezd mért van így, szerintem hülyeség...
De amúgy az eredeti jelentése szerint magamutogató, ostoba, nyávogós csajok, akik felszínesek és az apjuk/pasijuk pénzét költik. A "mű dolgokat" pedig túlzásba viszik: agyonszolizott, agyonsminkelt bőr, méteres műkörmök stb.
Én arra mondom,aki teljesen szolibarna,varrott szemöldöke van és mindennap a plázában shoppingol.
+ műhaja és műkörme van és 5 kg-os smink.
Keresek képet,hogy eltudd képzelni xD
Többet nem találtam.. :/
azok a lányok, akik végképp kiölik magukból a szépséget úgy kívül, mint belül. sokan már nem képesek elkülöníteni az ízlést és a drágán megvásárolható holmikat. persze, elsősorban nem ők a hibásak azért, hogy nem megfelelő nevelésben és/vagy figyelemben részesültek. a végeredmény egy torz, nőnemű lény, aki Nő is lehetett volna.
L.18
Aki lány és csinos az plázacica. (nem tudom miért)
De amúgy az aki el van kényesztetve,mindent megkap költik észnélkül az apjuk pénzét. Ez az egyik eset az igazi plázacicák a plázap.csák pedig akik állandóan méteres műkörme van,túl van sminkelve, agyonvasalt a haja,monteverest tűsírkúkban jár és facebookra a csücsörítős,fürdőszobában fényképező képeket rakják fel ahova mindenki odaírja,hogy JAJJ DE SZÉP VAGY! Istenem de dögös vagy! stb... :)
Remélem segítettem
Közönséges plázacica (plazagattus plazagattus)
Őse:Utcai Lotyó (Lothous Streetus)
Előfordulása:50-nél több üzletet magába foglaló bevásárló központ
Kültakaró: Agyonszolizott bőr, Smink, Drága, márkás kabát
Ismertetőjelek: Nyávogó hang, Alacsony IQ, Rózsaszín telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!