Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit jelent az, hogy egy csaj...

Mit jelent az, hogy egy csaj plazacica? Mikor plazacica valaki?

Figyelt kérdés
2011. júl. 26. 09:40
 1/9 anonim ***** válasza:
79%

Manapság azokra a lányokra mondják akik adnak magukra, mindenkire divat lett ezt ráragasztani aki divatosan öltözködik.

Komolyabban: arra aki a Plazaban lóg naphosszat és másról sem tud beszélni mint a cuccokról, közben meg sötét még az éjszaka.

2011. júl. 26. 09:42
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Manapság, ha egy csaj szép és csinos, már "plázacica". Ne kérdezd mért van így, szerintem hülyeség...

De amúgy az eredeti jelentése szerint magamutogató, ostoba, nyávogós csajok, akik felszínesek és az apjuk/pasijuk pénzét költik. A "mű dolgokat" pedig túlzásba viszik: agyonszolizott, agyonsminkelt bőr, méteres műkörmök stb.

2011. júl. 26. 09:45
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én arra mondom,aki teljesen szolibarna,varrott szemöldöke van és mindennap a plázában shoppingol.

+ műhaja és műkörme van és 5 kg-os smink.

Keresek képet,hogy eltudd képzelni xD

[link]

Többet nem találtam.. :/

2011. júl. 26. 09:56
 4/9 anonim ***** válasza:
2011. júl. 26. 10:04
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Az első válasz lepontozója indokolni is tud vagy csak unalmában pontozgat lefelé egy teljesen reális választ? Vagy csak szimplán ostoba? Netán igaz rá a második állítás?
2011. júl. 26. 10:16
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

azok a lányok, akik végképp kiölik magukból a szépséget úgy kívül, mint belül. sokan már nem képesek elkülöníteni az ízlést és a drágán megvásárolható holmikat. persze, elsősorban nem ők a hibásak azért, hogy nem megfelelő nevelésben és/vagy figyelemben részesültek. a végeredmény egy torz, nőnemű lény, aki Nő is lehetett volna.

L.18

2011. júl. 26. 10:50
 7/9 anonim ***** válasza:
52%

Aki lány és csinos az plázacica. (nem tudom miért)

De amúgy az aki el van kényesztetve,mindent megkap költik észnélkül az apjuk pénzét. Ez az egyik eset az igazi plázacicák a plázap.csák pedig akik állandóan méteres műkörme van,túl van sminkelve, agyonvasalt a haja,monteverest tűsírkúkban jár és facebookra a csücsörítős,fürdőszobában fényképező képeket rakják fel ahova mindenki odaírja,hogy JAJJ DE SZÉP VAGY! Istenem de dögös vagy! stb... :)

Remélem segítettem

2011. júl. 26. 13:53
 8/9 anonim válasza:
92%

Közönséges plázacica (plazagattus plazagattus)

Őse:Utcai Lotyó (Lothous Streetus)

Előfordulása:50-nél több üzletet magába foglaló bevásárló központ

Kültakaró: Agyonszolizott bőr, Smink, Drága, márkás kabát

Ismertetőjelek: Nyávogó hang, Alacsony IQ, Rózsaszín telefon.

2011. aug. 9. 17:01
 9/9 anonim válasza:
Manapság "forum macska" néven hívják őket!!
2016. nov. 10. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!