Szerintetek megváltozzak? (én néha sportos vok, néha plázacica, máskor meg csak sima csaj, szerintetek hogyan tegyek közte külömbséget?
ezt nem ertem..., de mind1
plazacica ne legyel mert lehet hogy a fiuknak az jon be (nem mindenkinek) de igy egy buta libanak fognak tartani akit csak agyba akarnak vinni, es nem gondoljak komolyan a dolgokat veled
sima csaj....,ha meg sportos vagy az sem tul jo...
alakits ki magadnak sajat stilust!
velem is pont ugyanez van.nem tudok döntenia stílusok között.
amikor edzésen vagyok,elkap a sportos típus láz :D
hazajövök,megnézek valami filmet,alkap a plázacica láz.akkor mindenhova cicás képeket rakok fel magamról :D
nem tudok dönteni én sem,de ez nem is baj,örülj neki,hogy ilyen sokszínű vagy,ne agyalj ezen,ne görcsölj,élvezd az életet,a pasik úgyis azt szeretik ha egy csaj laza,de nőies is ;)
Ez fájt. Ne mi döntsük már el!
Én néha sportosan, néha hétköznapian, néha csinosan, néha nagyon szexin öltözök! Ez szerintem a többségnél így normális. Nem kell egy adott "stílust" követni, hordj hordd minden nap azt, amihez épp kedved van, ami illik a hangulatodhoz! Lehet egyik nap teljesen lezser laza lány, másik nap pedig magassarkúban csinos nő! De egyébként is, te érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!