Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek plázacica vagyok?

Szerintetek plázacica vagyok?

Figyelt kérdés

szeretek öltözködni, a stílusom blair waldorfos, tehát nőies, egyedi és visszafogott. sminkelni is szoktam magamat: alapozó, szempillaspirál, banra szemhéjúder és barna szemceruza. saját körmöm van, amit mindig kifestek vmilyen színre. a hajam festett, fekete (ami nem látszik, adottságam olyanok, mint selena gomezé, tehát sötét haj, barnább bőr), sosem zsíros. nem járok szoliba, de nyáron napozok. nem szeretem a sportos öltözéket. utálom, ha valami nem passzol össze az öltözékemben, vagy ha nem jó a hajam.

17l

2013. febr. 1. 11:20
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Nem vagy az. Csak odafigyelsz a külsődre. Plázacica az, aki mindennap felvásárolja a fél plázát.
2013. febr. 1. 11:26
 2/7 anonim ***** válasza:

Ő a Blair Waldorf?

[link]

Mert ha rá hasonlítasz, egyáltalán nem lehetsz plázacicás, inkább átlagos, normális.

2013. febr. 1. 11:40
 3/7 anonim ***** válasza:
57%

A leírtak alapján szerintem nem vagy plázacica. Szimplán igényes vagy (max az átlagnál egy kicsivel jobban), és odafigyelsz a megjelenésedre.

Ui: Biztosan jól nézhetsz ki. Amúgy is a fekete haj a gyengém. :) 20/F

2013. febr. 1. 11:49
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem a ruhától lesz valaki plázacica, hanem a viselkedésétől, arról pedig releváns információnk nincsen.

[Viszont a mondatokat nagy betűvel kezdjük. ;)]

2013. febr. 1. 12:00
 5/7 anonim ***** válasza:
28%
az utolsóval értek egyet. ha nem vagy éjjel nappal a plázában és nem rinyálsz, flegmáskodsz, akkor nem
2013. febr. 1. 12:02
 6/7 anonim ***** válasza:
58%
Nem vagy sem plázacica, sem egyedi. Átlagos vagy.
2013. febr. 1. 15:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Rosszul vagyok már ettől hogy újabban minden 14-18 éves kislány "Blair Waldorfos",egyébként megnézném én azt mennyire vagy hasonló hozzá stílusban....de egyébként se értem miért próbálja minden tini őt majmolni,engem halálra idegesít az a csaj,a stílusa meg semmi extra. Ja és nagyon egyedi lehetsz ha egy sorozat karakter stílusát képviseled.

a kérdésre válaszolva szerintem egy unalmas másolós majom vagy nem plázacica.

2013. febr. 1. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!