Szerintetek plázacica vagyok?
szeretek öltözködni, a stílusom blair waldorfos, tehát nőies, egyedi és visszafogott. sminkelni is szoktam magamat: alapozó, szempillaspirál, banra szemhéjúder és barna szemceruza. saját körmöm van, amit mindig kifestek vmilyen színre. a hajam festett, fekete (ami nem látszik, adottságam olyanok, mint selena gomezé, tehát sötét haj, barnább bőr), sosem zsíros. nem járok szoliba, de nyáron napozok. nem szeretem a sportos öltözéket. utálom, ha valami nem passzol össze az öltözékemben, vagy ha nem jó a hajam.
17l
Ő a Blair Waldorf?
Mert ha rá hasonlítasz, egyáltalán nem lehetsz plázacicás, inkább átlagos, normális.
A leírtak alapján szerintem nem vagy plázacica. Szimplán igényes vagy (max az átlagnál egy kicsivel jobban), és odafigyelsz a megjelenésedre.
Ui: Biztosan jól nézhetsz ki. Amúgy is a fekete haj a gyengém. :) 20/F
Nem a ruhától lesz valaki plázacica, hanem a viselkedésétől, arról pedig releváns információnk nincsen.
[Viszont a mondatokat nagy betűvel kezdjük. ;)]
Rosszul vagyok már ettől hogy újabban minden 14-18 éves kislány "Blair Waldorfos",egyébként megnézném én azt mennyire vagy hasonló hozzá stílusban....de egyébként se értem miért próbálja minden tini őt majmolni,engem halálra idegesít az a csaj,a stílusa meg semmi extra. Ja és nagyon egyedi lehetsz ha egy sorozat karakter stílusát képviseled.
a kérdésre válaszolva szerintem egy unalmas másolós majom vagy nem plázacica.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!