Szeretnék elindítani egy divattal foglalkozó blogot, hogyan kezdjek bele?
Még egy éve a sziget fesztiválról keresgéltem mikor meg találtam a „style and blog” névre keresztelt oldalt. Olvasgattam és nagyon megtetszett. Szeretnék én is egy hasonló oldalt ahol meg oszthatom a outfit eket . Nem igazán tudom hogy még honnal meríthetnék ihletet, azt meg főkeppen nem hogy blogot hogyan szerkeszthetnék . Mikre lennének kíváncsiak az olvasók. Nyílván a gondolataimat éréseimet kell kiírnom magamból. Szerintetek mitől jó egy ilyen oldal, ti mit látnátok, olvasnátok szívesen rajta??
Negatív kommentek kíméljenek! Ha tudtok ilyen oldalakat linkeljetek lécci !!
*légyszi
Elsősorban a helyesírás is fontos, meg az, hogy legyen hozzá némi érzéked. Onnantól kezdve csak írj írj és ha jó, akkor meglesz a maga olvasótábora.
Ha gondolod nézz be hozzám^^ [link]
Még én sem vagyok valami kiforrott bloggerina, de igyekszem.
Mindenekelőtt fontos a kitartás, és az elszántság, meg hogy ne torpanj meg egy-két rosszindulatú okoskodótól. Aztán meg, a jó, és aktuális témák, valamit az igényes kinézet. Hajrá! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!