Hogyan hozhatnám ki magamból a maximumot? Tudtok ezzel foglalkozó blogokat esetleg?
Én tipikusan az a lány vagyok, akinek genetikailag jó adottságai vannak, értem ezalatt, hogy szép az arcom és az alakom is jó (persze emellett sportolok is, szóval teszek is érte), de emiatt sose fordítottam különösebb figyelmet arra, hogy sokat foglalkozzak a külsőmmel.
Azzal tisztában vagyok, hogy milyen smink áll jól, szóval ez a része rendben van, viszont...
Szeretnék stílusosabban, de mégis szexin öltözni. Tudtok olyan blogot, ahol ilyesmi összeállításokat lehet találni? Vagy ahol tanácsokat adnak ilyen témában?
Sokat keresgéltem, de főleg a modelleket látom mindenhol, engem inkább hétköznapokra, vagy esetleg bulikra való szettek érdekelnének.
Másrészt pedig a hajammal nem vagyok elégedett, jó lenne néhány egyszerű, de mégis szép frizurát megtanulnom.
És persze a saját tapasztalataitoknak és tanácsaitoknak is nagyon-nagyon örülnék!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!