Hogy áll ez a ruha rajtam?

Az utolsónak igaza van, ezek a ruhák jobban állnának. Én is vékony vagyok és próbálom kerülni a vékony pántos felsőket.
Amúgy ilyen alakkal is nagyon csinosan lehet öltözködni csak ki kell választani a megfelelő ruhát.

Nem értem egyesek miért nem képesek felfogni, hogy vki genetikailag vékony. Nem azért, mert egész nap hashajtót zabál, hánytatja magát meg koplal, hanem mert ilyen és kész.
Legalább olyan bántó ez a "csontkollekciózás", mint ha vkit le kövér teheneznek.
A ruháról:
Őszintén megmondom (mivel ez volt a kérdés), nekem sem tetszik. Azt sem mondanám, hogy jól állna, bár lehet azért mond ezt, mert maga a ruha nem tetszik.
Én is nagyon vékony vagyok (bár nem ilyen magas), és hasonló az alakom is már amennyire meg tudom ítélni ilyen buggyos ruhában). Keskeny a csípőd, nincs igazán derekad. (Nem bántásból mondom, tényleg én is ezzel küzdök).
Szóval ezek alapján tapasztalatból azt tudom mondani, hogy olyan ruhát keress, ami a csípőjén megkötős/öves. Tök jól szélesíti a csípőt:)
A derékon megkötős dolgok nekem borzalmasan állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!