Hogy áll ez a ruha rajtam?
Na jó elegem van, próbáltam szépen megfogalmzni, akkor most két fokkal durvábban fogom.
Nem az alakomról tettem fel kérdés hanem a ruháról, a válaszok 60-70%(vagy több?) mégis az alakomra reflektálva jött. Rohadtul nem érdekel mit gondoltok az alakomról, én jól érzem magam a bőrömben, köszi. S nem fogok senki kedvéért sem megváltozni!
Tulajdon képpen az sem nagyon érdekel, hogy valaki szerint anorexiás vagyok vagy sem. Én tudom magamról, hogy egészségesen táplálkozok, rendszeresen mozgok.. egy szóval egészségesen élek.
Mivel 182 cm magas vagyok, így eleve vékonyabbnak tűnök, mint amúgy, de nyilván egyszerűbb tök ismeretlenül fikázni a másikat.
A normális válaszolóknak meg köszönöm a korrekt véleményt!
Szerintem az alakodra tett megjegyzést többnyire nem fikázásnak szánták, pusztán aggódnak, hisz tényleg nagyon vékonynak tűnsz ezen a képen.:)
A ruháról: hát, annyira nem néz ki rosszul, nekem annyira nem tetszik, de láttam már sokkal rosszabbat is. A pántott vedd kicsit szorosabbra ha lehet, és csini leszel benne:)
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!