Hogy áll ez a ruha rajtam?
2013. dec. 22. 20:58
1/24 Dwight Schrute válasza:
erősebb szélben már utcára se mehetsz igaz? remélem kamu a kép, és nem vagy ennyire anorexiás
2/24 anonim válasza:
bocsi de az alakod borzalmas, a ruha izléstelen
3/24 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez szörnyű...és ezt most nem csak a ruhára értettem...
4/24 anonim válasza:
Nyârra jò lesz csak a nyakpàntot kösd följebb szeritem nagyon lent van.meg csapj hozzà egy barna övet. Nekem mondjuk nem annyira tetszik ez a ruha....
5/24 A kérdező kommentje:
21:08 Igen, értelemszerűen nyárra gondoltam, megfogadom a tanácsod köszi!
Többiek: Nem hiszem hogy anorexiás lennék, eszek én eleget, a gyors anyagcserével és/vagy a genetikával viszont nyilván nem tudok mit kezdeni. Gondolom ebben egyetértünk :)
2013. dec. 22. 21:13
6/24 anonim válasza:
Tényleg nagyon durván vékony vagy! Persze remélem, nem veszed sértésnek, mert nem annak szántam. Nagyon sok barátnőm van, akik gyors anyagcseréjű és genetikailag soványak, de akkorsem ennyire. :/
Egyébként a ruha nyárra jó, de elég nagy rád.
7/24 anonim válasza:
Jó a ruha. Jól nézne ki a makkom mellett. Veled együtt :)
8/24 anonim válasza:
Csúnya a ruha és nem is áll jól... de lehet csak azért mert az alakod borzalmas. Egy szép testen majdnem minden jól mutat.
9/24 anonim válasza:
Jó, csak húzd meg jobban a pántját.
10/24 Dwight Schrute válasza:
az a baj, hogy az összes anorexiás azt mondja, hogy eszik ő eleget :D
Csak mondom, hogy aki az, az nem tudja magáról, hogy beteg. Gyors anyagcsere ezt a kinézetet már nem magyarázza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!