Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mit vegyek fel,...

Szerintetek mit vegyek fel, hogy én se maradjak el mellőle?

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy a családom egyik felének egyszerűen nem tudok megfelelni.Az unokatesóm(egyetlen) mindig szebb, okosabb, jobb nálam. És minden karácsony arról szól, hogy a nagyszüleim és a nagynéném meg a férje őt dícséri... Szóval idén szeretnék "megfelelni" nekik, úgy hogy a stílusomat sem hagyom el...Mivel az unokatesóm már full sminkben jár, én pedig nem, most szeretnék egy kis szolid sminket.És egy elegáns lila ruha lesz rajtam...Álltalában virágos Martens bakancsot hordok, de most szeretnék valami mást...Szerintetek 5 cm-es magassarkú? Légyszi segítsetek!!!

14/L

2013. dec. 22. 18:08
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Nem tudom milyen a ruhád , de szerintem 5 centis magassarkút , ne vegyél fel , szerintem annak ilyen 5 éves ovis ünneplőcipő hatása van.

Legalább 8-10 centis magassarkút vegyél fel vagy egy sima fekete topánkát.

Sminknél mindenképpen használj szempillaspirált!

2013. dec. 22. 18:32
 2/3 A kérdező kommentje:
Okés köszi :) de úgy írtam az 5cm-et, hogy még pluszban 4cm platform... Csak azt hittem így szokták mondani :) Igen szemspirált mindenképpen használok, meg szerintem valami natúr szemhéjpúdert,mélyítővonallal..
2013. dec. 22. 18:51
 3/3 anonim ***** válasza:
54%

Hát a bakancs után a magassarkú azért stílusváltás. :)

De jó irányba! Szörnyen trampli, ha egy nő bakancsot hord, szerintem ne is vedd vissza, csak ha túrázni mész. (arra való)

Egy 5cm-es sarok sem ovis, ha van olyan cipőd, nyugodtan hord a hétköznapokban is. (suliba inkább ne, vagy csak néha)

A tervezett cipőd nagyon csinos lesz, csak szépen menj benne, mert ha nem, akkor oda a hatás. :)

Sok sikert kívánok Neked.

2013. dec. 22. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!