A hétre 10+ fokokat mondanak. Felvehetek már balerinacipőt és körömcipőt vagy maradjak meg a bokacsizmánál egyelőre?
Figyelt kérdés
2013. febr. 24. 22:36
1/8 anonim válasza:
10 fok az még mindig hideg, a lábad lefagyna egy balerinacipőben.
2/8 anonim válasza:
én nemrég balerinacipőbe mentem ünnepségre ,vagy 20 percet sétáltunk ,és nem fagytam meg ,igaz meleg kabát volt rajtam .De én majd a jövöhéttől fogom elkezdeni a balerinacipő viselését mert holnap esös idöt mondanak és csak 7-8 fokot ,viszont csütörtökre meg péntekre 10-12 fokot mondanak :)
3/8 anonim válasza:
Neked kell tudni, hogy mennyire vagy fázós.
4/8 anonim válasza:
Áprilisig eszembe se fog jutni a balerina cipő.
Szerintem az egészséged érdekében még vastagabb lábbelit hordj egyelőre.
5/8 anonim válasza:
Nagyon szívesen felvenném a cuki kis körömcipőimet, de tudom magamról, hogy elég két percet töltenem a hűvösben, és máris felfázok, az egészségemmel pedig nem játszok.
Én maradok a bokacsizmánál, zárt cipőknél, és a helyedben is azt tenném, kivéve persze, ha kocsival közlekedsz, és nem igazán vagy kint a levegőn.
Inkább azon filózok, hogy felvehetem-e már a télikabátom helyett az egyik bélelt ballonomat. De szerintem még azzal is várok.
6/8 anonim válasza:
Erre a célra való az átmeneti cipő / félcipő. Ki hogy hívja.
Ilyen időben attól is fáznék, ha valakit balerinában látok.
7/8 anonim válasza:
Nyirkos időt is mondanak, szerintem csak átázna és csúszkálna a nedves úton, én a bokacsizmát javasolnám.
8/8 anonim válasza:
Esőt mondanak, szóval marad a bokacsizma vagy sportcipő. Én a nyitott cipőket megtartom száraz 15-20 fok körüli időkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!