Tényleg ennyire ku. rv. ásan öltözködtem?
Egy buliba voltam... egy mellig érő felsőbe, farmer shortba és neccharisnyába meg persze magassarkúba.
(kb annyi a volt a különbség köztem és a többi csaj közt, hogy rövidebb volt a felsőm szóval nem értem mért kellett ezért leri.bancozni... na jó meg talán nekik kicsit hosszabb szoknyájuk volt de csak egy nagyon kicsit...)
Neves divattervezők divatbemutatóin van csótányroppantó csillámos cipő meg leborotvált szemöldökű modell is (hogy a félig áttetsző cuki kis férfiszerelésekről ne is beszéljünk). Akkor ezek szerint az utcán egy kifinomult nő ilyet hord? Nem. Persze a neccharisnyát is lehet stílusosan hordani, de a mellet alig takaró felső meg a p.csashort azért messze nem ez a kategória. Útszélen álló hivatásosok különbül öltöznek fel ennél.
Aki szerint meg ez nőies öltözködés... hát inkább közönséges gettóprolis. A nőies annál kezdődik, hogy tudja az ember, hogy vagy mellet mutat, vagy lábat. Az a válaszoló kapisgál jó helyen, aki a J. Lo-s képet meg a street style photót rakta be. Nem attól nőies egy nő, hogy kiteszi mindenét, és mutogatja a hasát, lábát, csöcsét mindenkinek, aki szembejön vele, buliban sem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!