Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhát csomagoljak a...

Milyen ruhát csomagoljak a hétvégére?

Figyelt kérdés

Bizonytalan vagyok, mert nagyon szép idő ígérkezik a hétvégén és el fogok utazni pénteken kirándulni országon belül. Nem tudom mit csomagoljak túrázáshoz, hogy ne legyen melegem, de ne is fázzak. Szerintetek mit érdemes csomagolnom? Akár egy rövidnadrág is beleférhet szerintetek?

F/18

tegnap 15:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Rövidnadrág nem kell, annyira nem lesz meleg. Réteges öltözködés: póló, vagy aláöltöző, vékonyabb pulcsi, vastagabb pulcsi, vékony kabát. Ha meleged van, tudod levenni magadról a rétegeket. Este azért hamar lehűl a levegő, akkor meg szeded vissza.
tegnap 16:12
 2/4 anonim ***** válasza:

Leggings vagy hosszú túranadrág

Technikai rövidujjú póló ha van

Vékony pulcsi

Esőkabát

tegnap 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Én már ma is rövidnadrágban voltam.
tegnap 19:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha viszonylag átlagos hőháztartásod van, akkor a rövidnadrágot felejtsd el, ez nagyon nem olyan, mint mikor nyáron egy esős fülledt időben van 18-20 °C. Csontszáraz a levegő, a hőérzet alacsony, a hőingás brutál nagy, reggel FAGYNI fog, esetleg a délután egy nagyon rövid részében megközelíti a 20 °C-ot, de amint kicsit lejjebb megy a nap, rohamtempóban hűl a levegő. Arról meg ne is beszéljünk, hogy ez csak a levegő, de közben a talaj, a tereptárgyak stb. még mind tartják magukban a téli hideget.
tegnap 21:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!