Csak én kapok idegbajt az ilyen "divat gumicsizmáktól"?
Régen kinevették azt a nőt aki nadrágot vett mint a férfiak ma már totál elfogadott, sőt, már alig pár nő hord szoknyát.
Ez a divat ez van, amúgy csak te kapsz idegbajt h mindennap feljössz ide ezzel a kérdéssel.
Szerintem nem néz ki olyan rosszul. Sőt jobban néz ki mint amikor a lányok edzőcipőt (ééérteeed... edzőcipőt amiben a konditerembe mész!) vesznek fel utcára. Na az egyenesen borzalmas, mégse okoskodik senki, mert már túlságosan elterjedt.
Kedves Kérdező!
Tudsz nekem ajánlani bármilyen csizmát, ami a esőben nem ázik be? Valahogy nem a legjobb érzés, hogy reggel 4-kor elindulok itthonról, esik az eső esetleg, vagy olvad a hó, így beázik a lábbelim, aztán pedig este 8-ig tűrjem, mivel akkor érek haza. Lehetőségem nincs levenni egész nap, zoknim mindenem vizes. Nekem praktikus, kényelmes és abszolút nem azért hordom, mert divat.
Mellesleg faluban élek, és láttam már mindenféle állatot...
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!